Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο για τους «Ανεξάρτητους Ελληνες»

ellinesΥποψήφιοι στη Μαγνησία στους «Ανεξάρτητους Ελληνες» είναι οι: Αλεξίου Κων/νος επιχειρηματίας, Αναστασίου Αθανάσιος εκπαιδευτικός τεχνολόγος ηλεκτρονικός μηχανικός, Γιάννα Δέσποινα (Μπέττυ) δημοσιογράφος, Νέστορας Ιωάννης περιβαλλοντολόγος, μεταλειολόγος-μηχανικός, Πολύζου Μαρία ελεύθερη επαγγελματίας, Χρηστάκης Χρήστος επιχειρηματίας και Χρυσοβελώνη Μαρίνα δικηγόρος.
Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία. Αύριο Παρασκευή, τα μεσάνυχτα, λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφίων των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου. Το Πρωτοδικείο Βόλου θα μείνει ανοικτό έως τα μεσάνυχτα για την παραλαβή των αιτήσεων.
Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δημήτρη Αλεξόπουλου ορίστηκαν τα 336 εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας, για τη διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, τα τέσσερα εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών, που θα λειτουργήσουν στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου - Λ. Βύρωνος), καθώς και ένα εκλογικό τμήμα φυλακών Κασσαβετείας στο Αϊδίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger