Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μέγα φιάσκο η συγκέντρωση του μπατσοκ στην Πάτρα

Στα έλεγα αγόρι μου, αλλά εσύ που να μ ακούσεις. Σου πα κατ αρχήν να πάρεις αδιάβροχο. Δεν έβρεχε, μια χαρά ήταν ο καιρός, σε φτύνανε. Όχι μη σε ματιάσουν. Επειδή τους έκανες φτωχούς.
Πιο χάλια συγκέντρωση δεν γίνονταν. Το γυμναστήριο πουμίλησες ήταν ένας μικρός χώρος, πιο μικρός θα ήταν γκαρσονιέρα. Και παρόλα αυτά έβαλες καρέκλες. Και έμειναν άδειες!  Στο μεταξύ ένταση επικράτησε και με τους δημοσιογράφους καθώς δεν τους επέτρεπαν την είσοδο .
Απ έξω, η «αποθέωση» των αγανακτισμένων,  που στόλιζαν με «κοσμητικά» επίθετα κλέφτες, απατεώνες, ληστές, τα γίδια και τους τσοπάνηδες. Τον τέως και τον νυν.  Ένας νεαρός φώναζε με οργή "Είμαι 30 χρόνων και είμαι άνεργος. Με κατάντησαν άχρηστο". Όχι σύντροφε, άχρηστοι είναι αυτοί. Εσύ είσαι και χρήσιμος και σωστός.
Πιο κει οι μπάτσοι. Περισσότεροι κι από τους πασόκους. Δεν τους έβαζες κι αυτούς μέσα για να γίνετε πολλοί; Αλλά το μέγα λάθος σου, ήταν που πήρες μαζί σου και το «παιντί» της Μαργαρίτας. Είσαι εκδικητικός έ Μπενύτο; Λες , θα με δείρουν που θα δείρουν, ας φάει και μερικές  το βλαμμένο. Από παλμό, κηδεία. Αφού ακούγονταν μόνο οι αγανακτισμένοι, (φυσικά, σαν περισσότεροι). Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι στις εκλογές θα σου κάνουν ότι εσύ στην οικονομία. Ναι, θα σε πονέσει.
Δε θέλω να σου δημιουργήσω κόμπλεξ κατωτερότητας, εντάξει αυτό θέλω, αλλά στην μεγάλη πλατεία της Πάτρας είχε συγκέντρωση το ΚΚΕ. Ένας τοπικός βουλευτής. Και εκεί μάντεψε, είχε κόσμο και παλμό. Ότι έλλειπε από σένα δηλαδή. Έτσι είναι Μπενύτο. Ή μπάτσους θα έχεις, ή οπαδούς. Και δεν γίνεται να χεις κόσμο όταν αναγκάζεις τον εργαζόμενο να πληρώνει νοίκι για το σπίτι, που έφτυσε αίμα να το φτιάξει.
Στο είπα, παίζεις εκτός έδρας. Όταν μιλάς με το λαό, είσαι έξω από τα νερά σου. Ήταν πολλοί εκεί που σε αποδοκίμασαν. Πρώην στελέχη σου, που πίστεψαν και αγωνίστηκαν για σας. Που τους προδώσατε. Ήταν αυτοί που έχασαν λεφτά από την Αχαϊκή, αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν στη ΔΕΗ, αυτοί που έμειναν άνεργοι, οι νεόπτωχοι, αλλά κυρίως αυτοί που τους εμπόδισες τότε στην παρέλαση. Δανεικά τα σκόρδα, Βαγγελιώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger