Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ, Υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ











ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 30-04-2012
 
Αγαπητοί φίλοι, οι τελευταίες μέρες υπήρξαν εξόχως εποικοδομητικές όσον αφορά τις περιοδείες και τις συναντήσεις που έκανα. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25/04/2012, το πρωί επισκέφθηκα τη Δημοτική Αστυνομία, το Δημοτικό Ραδιόφωνο, τη ΔΕΥΑΜΒ, είχα συνάντηση με Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ, με παρουσία του Προέδρου Κουκλουμπέρη Βάιου, το Νοσοκομείο Βόλου όπου συναντήθηκα με το Διοικητή Ζαχαρόπουλο Αριστείδη και τον Υποδιοικητή Ντόκο Γιάννη. Το απόγευμα επισκέφθηκα τα Καλά Νερά και την  Κορώπη όπου συνομίλησα με κατοίκους της περιοχής.
Την Πέμπτη 26/04/2012 μίλησα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο 104,6 fm στην εκπομπή του κ. Φωκίδη Μίλτου. Στη συνέχεια επισκέφτηκα την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, όπου και είχα σύντομη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας κ. Δημήτριο Αλεξόπουλο. Κατόπιν βρέθηκα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στο τμήμα Ασφαλείας Βόλου, στο Αστυνομικό τμήμα Βόλου, στο Ταχυδρομείο, στον Καλλιτεχνικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου «ΔΙΑΥΛΟΣ», στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου, στη Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Λιμεναρχείο Βόλου και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτος). Το απόγευμα επισκέφθηκα τον Αλμυρό και το Σέσκλο και συναντήθηκα με τους κατοίκους των περιοχών αυτών.
Την Παρασκευή 27/04/2012 το πρωί βρέθηκα στη Λαϊκή Αγορά του Βόλου και συνομίλησα με παραγωγούς και εμπόρους, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκα την πανέμορφη Ζαγορά.
Το Σάββατο 28/04/2012 περιόδευσα στο Νότιο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Αφέτες, Αργαλαστή, Κάλαμος, Λαύκος, Μετόχι, Χόρτο, Μηλίνα, Τρίκερι και Αγ. Κυριακή. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τους κατοίκους των περιοχών αυτών καθώς και όλων των χωριών της Μαγνησίας που με υποδέχτηκαν με χαρά και μου παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη καθημερινότητά τους.
Την Κυριακή 29/04/2012 παραβρέθηκα στον αγιασμό και τα εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην οδό Τ. Οικονομάκη 12 και Ιωλκού στο Βόλο, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκα τον Αγ. Λαυρέντιο όπου συνομίλησα με τοπικούς επιχειρηματίες και κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger