Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Εφυγε σε ηλικία 68 ετών ο Ηλίας Μελαχροινάκης

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Σκοπέλου
Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Σκοπέλου η είδηση του θανάτου του πρώην δημοτικού συμβούλου Ηλία Μελαχροινάκη, ο οποίος είχε αναπτύξει πολύπλευρη δράση και παράλληλα ασχολήθηκε με τα κοινά.
Ο Ηλίας Μελαχροινάκης έφυγε προχθές σε ηλικία 68 ετών από οξύ πνευμονικό οίδημα, μετά από νοσηλεία ενός περίπου μήνα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.
Ο εκλιπών ήταν αδελφός του Πάνου Μελαχροινάκη, προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου. Πολύ δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Σκοπέλου, αλλά και ευρύτερα, ο Ηλίας Μελαχροινάκης ασχολήθηκε, όπως προαναφέρθηκε, με τα κοινά, ενώ διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ στη διάρκεια της θητείας του πρώην Δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη. Στη διάρκεια της επιτυχημένης επαγγελματικής του πορείας εργάστηκε παλαιότερα ως μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού και στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στο νησί του, στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων. Άριστος οικογενειάρχης, ήταν παντρεμένος με την Κατίνα Βλαχάκη, γόνο γνωστής οικογένειας του νησιού και απέκτησε δύο κόρες, την Ηρώ, σύζυγο του Δημήτρη Κοχύλη και την Νίνα, παντρεμένη με τον Γιάννη Μαλαμάκη, αμφότεροι γνωστοί επιχειρηματίες της Σκοπέλου.
Το τελευταίο αντίο απηύθυναν χθες σε κλίμα οδύνης οι οικείοι, οι συγγενείς και οι φίλοι, παλιοί συνεργάτες και οι συντοπίτες του στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Σκόπελο. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. ΓΛ. ΥΔΡ.

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger