Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Στις 19 και 20 Μαίου θα βρίσκεται στη Σκόπελο ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ συνοδευόμενος από τον σεβαστό Μητροπολίτη Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.. Χρυσόστομο.


 Picture
Έναρξη   επετειακών θρησκευτικών εκδηλώσεων στη  ΣκόπελοΣτις 19 και  20 Μαίου θα βρίσκεται  στη Σκόπελο ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ.  Ιερώνυμος Β΄ συνοδευόμενος  από τον σεβαστό Μητροπολίτη Χαλκίδος Ιστιαίας και  Βορείων Σποράδων κ..  Χρυσόστομο. Τις ίδιες ημερομηνίες θα επισκεφθούν το νησί  της Σκοπέλου οι σεβ.  Μητροπολίτες, Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο Κορίνθου κ.  Διονύσιος, και Θηβών και  Λεβαδείας κ.  Γεώργιος.   
Την Κυριακή το πρωί   στις 20 Μαίου θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (αρχιερατικό Συλλείτουργο) στην ιερά Μονή του Αγίου Ρηγίνου. Γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στο νησί της Σκοπέλου προς τιμήν των Αγίων μορφών που βάδισαν τα άγια χώματά του, καθώς και των δύο Μονών τις οποίες τιμούμε επετειακά το 2012.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (βλέπε προσεχώς πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στη σελίδα μας) ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος θα εγκαινιάσει έκθεση αγιογραφίας και συντήρησης εικόνων στην πόλη της Σκοπέλου.
Μακάρι άγιες μορφές να επισκέπτονται και να ευλογούν το νησί μας !  Τέτοιους καιρούς τις έχουμε τόση ανάγκη... 
Picture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger