Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σε προεκλογική μετέτρεψαν την ομιλία της Αλέκας στον Βόλο (Video) (τεράστια συγκέντρωση πρωτοφανής για τον Βόλο )


"ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ", δήλωσε η Γ.Γ. του ΚΚΕ, μιλώντας για υπάρχον κυβερνητικό πρόγραμμα και επιτέθηκε σε Πάνο Καμμένο και Χρυσή Αυγή"

Σε προεκλογική μετέτρεψαν την ομιλία της Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, το απόγευμα της Πέμπτης, οι εκατοντάδες Βολιώτες φίλοι του κόμματος, που βρέθηκαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, όπου είχε προγραμματιστεί ανοιχτή ομιλία της, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στον Βόλο.

"Με άδεια χέρια ήρθα στον Βόλο". Αυτή ήταν η φράση που χρησιμοποίησε, νωρίτερα, ανοίγοντας την συζήτηση με τους δημοσιογράφους, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, αναφερόμενη στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΚΚΕ.

Η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε πως, θα έχει ο κόσμος την ευκαιρία να δει πολυσέλιδα προεκλογικά προγράμματα, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τα δημαγωγικά και κάλπικα, ενώ επισήμανε ότι σε αυτά θα υπάρχει και από τα δύο μεγάλα κόμματα το εξής δίλλημα: "ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, αλλιώς χάος".

"Το δικό μας προεκλογικό πρόγραμμα δημιουργείται καθημερινά, 365 ημέρες το χρόνο, μέσα από τις τοποθετήσεις μας για όλα τα θέματα», είπε η κ. Παπαρήγα, ενώ έδωσε τίτλο στο προεκλογικό της πρόγραμμα, ο οποίος είναι: "Εργατική Λαϊκή Εξουσία", δηλώνοντας ότι υπάρχει από το ΚΚΕ κυβερνητικό πρόγραμμα.

Μάλιστα αναφέρθηκε και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα, επισημαίνοντας πως "Όλοι πια, από τον Καμμένο μέχρι και την Χρυσή αυγή, έγιναν αντιμνημονιακοί", στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο να μην μοιράσει τις ψήφους του σε αυτά τα κόμματα, αλλά να δώσει ισχυρό μήνυμα αντίστασης ψηφίζοντας ΚΚΕ, διότι δυναμώνοντας το ΚΚΕ, αποδυναμώνονται τα δύο μεγάλα κόμματα και αυτός είναι ο στόχος του ΚΚΕ, η αποδυνάμωση των δύο μεγάλων κομμάτων, ώστε να μην μπορούν να κυβερνήσουν και να μην μπορούν να περάσουν και άλλα δυσβάσταχτα για το λαό μέτρα.

Να σημειωθεί πως η Αλέκα Παπαρήγα δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένο ποσοστό που επιθυμεί ή έχει βάλει το κόμμα ως στόχο για τις εκλογές, καθώς όπως είπε στόχος είναι να αποτύχουν τα μεγάλα κόμματα στις εργατικές γειτονιές, απευθύνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα στο λαό να μην ξεχάσει την πεινά και την εξαθλίωσή του, φτάνοντας στην κάλπη.

Κατά την συνέντευξη Τύπου, η Γ.Γ. του κόμματος αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, τονίζοντας πως για προεκλογικούς λόγους αναδεικνύουν τα δύο μεγάλα κόμματα αυτό το θέμα, δημιουργώντας μάλιστα κινδύνους για γέννηση συναισθημάτων μισούς προς τους μετανάστες. Πρότεινε ανοιχτούς χώρους συγκέντρωσης για τους μετανάστες, όπου θα ζουν με τις οικογένειές τους και ελεύθεροι, έτσι ώστε να κρατούν ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια και να μένουν μακριά από εγκληματικές πράξεις, αλλά και να μην τους δημιουργείται η επιθυμία να δραπετεύσουν.

Επίσης, σημείωσε πως πρέπει αν ζουν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες και να τους παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τέλος, επισήμανε πως το ΚΚΕ υπερασπίζεται τα συμφέροντα της εργατικής τάξης της Ελλάδας και δεν γίνεται να μην σέβεται τα συμφέροντα των εργατικών τάξεων των άλλων χωρών, γι' αυτό και πάνω σε αυτό ισχύει ο διεθνισμός για το ΚΚΕ.

Επίσκεψη στα εργοστάσια ΒΕΚ-ΜΕΚ και ΚΟΝΤΙ

Πριν την συνέντευξη Τύπου, η κ. Παπαρήγα επισκέφτηκε τους εργαζόμενους στα εργοστάσια ΒΕΚ-ΜΕΚ και ΚΟΝΤΙ, δηλώνοντας την συμπαράστασή της και τονίζοντας πως θα υπάρξει παρέμβαση από την ίδια πάνω στα ζητήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Ήδη, όπως είπε, έχει στα χέρια της τους φακέλους με τα στοιχεία, ώστε να τα μελετήσει και να έχει και η ίδια άποψη για το τι έχει ακριβώς συμβεί.

http://e-volos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger