Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

« ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ »

διλημματα, παπαρηγα, λαο, ροζ

Κάλεσμα στο λαό να απορρίψει στις κάλπες τα τρομοκρατικά διλήμματα της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και των συνοδοιπόρων τους απηύθυνε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στη διάρκεια περιοδείας της στο Βόλο. Παράλληλα, κάλεσε το λαό να μην υποκύψει σε ροζ σύννεφα...
και ροζ όνειρα ότι αρκεί μια αντίσταση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, μέσω διαπραγματεύσεων και μάλιστα με την ΕΕ .

Στις κάλπες δυο πράγματα πρέπει να συμβούν ταυτόχρονα: Πανίσχυρο ΚΚΕ και εξαιρετικά αδυνατισμένα τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα.

Είπε ακόμη ότι το ΚΚΕ βαδίζει προς τις εκλογές έχοντας ένα από τα βασικά του συνθήματα: Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη . Αυτό , συμπλήρωσε, βγαίνει κι από τη σημερινή περιοδεία. Και δίπλα στον εργάτη βλέπουμε και τον φτωχό αγρότη και το φτωχό μικρομάγαζο .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Give up those not fitting you
You can find replica Oakley sunglasses, but don't expect the quality, or the warranty. [url=http://highcopyluxury.com/replica-mulberry-c-4.html]mulberry handbags outlet[/url] Personalize Your Style With Luxurious Genuine Croc Skin Bags
Mustard (isotheocynates) and chilli powders (capsaicin) boost metabolism, dilate blood vessels and increase levels of the fat burning hormone ephedrine. (Ephedrine is the ‘James Bond' pill that keeps you active and energetic all night long!)

Powered By Blogger