Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στην Σκόπελο πότε θα μεταφερθεί η πολεοδομία στον δήμο?


Κλειστή μια εβδομάδα η πολεοδομία Καρδίτσας 

Στο κτήριο της οδού Σαρανταπόρου 140, - όπου λειτουργούν και υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας- θα μεταφερθούν και θα συστεγαστούν οι Τεχνικές και οι Πολεοδομικές Υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας.

Η μεταφορά και η συστέγασή τους κρίθηκε επιβεβλημένη, για τον καλύτερο συντονισμό της λειτουργίας τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Όπως είναι γνωστό με την εφαρμογή του Καλλικράτη, οι αρμοδιότητες των υπηρεσιών της πρώην Τ.Υ.Δ.Κ. και της πρώην Πολεοδομίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης -που στεγάζονταν σε ξεχωριστά κτήρια - ενσωματώθηκαν στο Δήμο Καρδίτσας.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με την μετεγκατάσταση μειώνεται σημαντικά και η μηνιαία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου για τα ενοίκια των υπηρεσιών.
Από τις αρχές της εβδομάδας ξεκίνησε η διαδικασία μετεγκατάστασης των Υπηρεσιών οι οποίες την Πέμπτη 8/3 θα υπολειτουργούν, ενώ από την Παρασκευή 9/3 και μέχρι και την Παρασκευή 16/3 δεν θα εξυπηρετούν τους πολίτες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταφορά τους. Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών για το διάστημα που οι υπηρεσίες δεν θα μπορούν να τους εξυπηρετούν.
Οι υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά στην οδό Σαρανταπόρου 140, -όπου θα μεταφερθούν και τα γραφεία των αρμόδιων αντιδημάρχων κ.κ. Β. Ευαγγελακόπουλου και Αθ. Μπουραζάνη- από τη Δευτέρα 19/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger