Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Ενημερωτική εκδήλωση στην Αγιά για άδειες γεωτρήσεων από Αντιπεριφέρεια Λάρισας»


    
Ενημερωτική  εκδήλωση για τους αγρότες σχετικά με τις άδειες γεωτρήσεων θα πραγματοποιήσει η Αντιπεριφέρεια Λάρισας αύριο Τρίτη 20 Μαρτίου  και ώρα 7  μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα «Χρυσαλίδα» του δήμου Αγιάς στην Αγιά.

Το θέμα αφορά όλους τους αγρότες που έχουν στα χωράφια τους πηγάδια, πηγές ή γεωτρήσεις, δηλωμένες ή όχι, δεδομένου ότι στις 16 Ιουνίου 2012 λήγει η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για την νομιμοποίησή τους.

Αρμόδια στελέχη  του  Τμήματος Υδροοικονομίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος - Χωρικού Σχεδιασμού,  και της Διεύθυνσης   Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Π.Ε. Λάρισας, θα παρευρεθούν στην Αγιά για να ενημερώσουν τους αγρότες  σχετικά με τις διαδικασίες, τους όρους  και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις – πηγάδια - πηγές.

Καλούνται οι αγρότες να παρευρεθούν και να πλαισιώσουν την εκδήλωση για να ενημερωθούν διεξοδικά από τα αρμόδια στελέχη των Υπηρεσιών για το θέμα των αδειών, αλλά και να δώσουν απαντήσεις στις όποιες απορίες και τους προβληματισμούς τους σχετικά με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger