Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η Ακαδημία των Πολιτών Θεσσαλίας «Ανοίγει Πανιά»

Γνωριμία με την Ιστιοπλοΐα για όλους

το πενθήμερο από 28 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου

Η Ακαδημία των Πολιτών Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη Himera sailing διοργανώνει και προσφέρει «Γνωριμία με την Ιστιοπλοΐα» τα 5θημερο της 28ης Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι αρχικά θα παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τρίωρη θεωρεία αναφερόμενο στην ορολογία, τον τρόπο κίνησης του Σκάφους και τα μέρη αυτού. Τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνουν ξεχωριστά σε κάθε πόλη με την αρχή να γίνετε στη Λάρισα την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στα Τρίκαλα την Πέμπτη 29 Μαρτίου και στο Βόλο την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Η τρίωρη πρακτική εξάσκηση και γνωριμία θα γίνει σε σκάφη της Himera Sailing στο φυσικό της χώρο, τη θάλασσα και τον αέρα, όπου θα πραγματοποιηθεί και πλεύση στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά του παράλιου μετώπου του Βόλου το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1η Απριλίου

Αξίζει να σημειωθεί πως η Himera sailing αποτελεί την πρώτη ιδιωτική και αναγνωρισμένη από την ΓΓΑ σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης στην Κεντρική Ελλάδα και μια από τις λίγες πανελληνίως.

Εισηγητές της θεωρητικής παρουσίασης και κυβερνήτες των σκαφών θα είναι οι κ.κ. Πλάκας Απόστολος και Σταμάτης Μπένης καθηγητές φυσικής αγωγής και παράλληλα εκπαιδευτές προπονητές ιστιοπλοΐας, οι οποίοι και αποτελούν το κύριο δυναμικό της σχολής Himera Sailing.

To συνολικό κόστος για τους συμμετέχοντες είναι μόνο 10€ και όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από Καρδίτσα, Τρίκαλα & Λάρισα θα στο τηλέφωνο 2410625360, από Βόλο στο 2421077433 από τις 09.00-13.30 & από 18.00-20.30 έως την Δευτέρα 26 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger