Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!!!!!!!!!! Ν Τ Ρ Ο Π Η - Α Ι Σ Χ Ο Σ......

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!

Καλημέρα σε όλους.
Ξύπνησα το πρωί έχοντας την ελπίδα ότι οι Έλληνες θα αποδείξουν σήμερα ότι πλέον δεν είναι πρόβατα. Δυστυχώς απογοητέυτηκα.
Ότι και να μας κάνουν, όσα μέτρα ακόμη και να μας βάλουν, εμείς εκείθερμοί υποστηρικτές του κάθε κόμματος.
Η ξεφτύλα του αιώνα,τα αμετανόητα καμματόσκυλα!!!!!!!!!!
Σε λίγο τα παιδιά μας θα ψάχνουν τα σκουπίδια για να φάνε, οι αυτοκτονίες καθημερινά θα αυξάνονται αλλά εμείς με τις πράξεις μας θα λέμε στα παιδιά μας δεν μας νοιάζει για το αύριο το δικό σας, είμαστε ταγμένα κομματόσκυλα και θα κάνουμε το καθήκον μας θα τρέξουμε στις κάλπες για να βγάλουμε το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. 'Ελεος πιά λίγο ντροπή δεν υπάρχει, πώς βρε ζώα εσείς που τρέχετε απο το πρωί για να ψηφίσετε το μοναδικό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ θα αντικρίσετε τα παιδιά σας που δεν έχετε να τους δώσετε 1 ευρω για το σχολείο, τους γονείς σας βρε ανθρωπάκια που δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα που χρειάζονται, τον συνάνθρωπό σας που τον απέλυσαν χωρίς λόγο απο τη δουλειά του??? Bλέπω το Mega που με μεγάλη χαρά δείχνουν τον κόσμο που πηγαίνει στις κάλπες να ψηφίσει, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και ο δικός μας ο Καρτάλης να λένε ότι ξεπερνά τις προσδοκίες τους η συμμετοχή του κόσμου, και ο γιός μου να με ρωτά: καλά ρε μαμά εσύ δεν μου είπες εχθές ότι ο κόσμος αύριο θα τους δώσει ξεκάθαρο μήνυμα???  και σωστά σήμερα μου απάντησε: εσείς είστε αυτοί που ορίζετε το δικό μου μέλλον, εσείς με φτάσατε να δουλεύω και να σπουδάζω χωρίς αύριο να έχω μέλλον,εσείς αποφασίζετε ότι δεν θα μπορέσω να κάνω οικογένεια αύριο γιατί δεν θα μπορώ να τη ζήσω, εσείς-εσείς-εσείς!!!!!!!!!!!!!
! ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ  ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!!!!!!!!!!!

Ν Τ Ρ Ο Π Η  -   Α Ι Σ Χ Ο Σ.............
Κανονικά έπρεπε να είμαστε όλοι εκεί και να τους φτύνουμε, όχι να τους πετάμε γιαούρτια γιατί δεν αξίζει να χαλάμε τα λιγοστά χρήματα που μας έμειναν για αυτούς. ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και καλό κουράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger