Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η καταστολή είναι το τελευταίο στήριγμα του καταρρέοντος καθεστώτος

Οι τελευταίες επιδείξεις κατασταλτικού θράσους από τη μεριά του κρατικού μηχανισμού, εύλογα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η καταστολή αποτελεί το τελευταίο στήριγμα του καταρρέοντος καθεστώτος. Μετά τη συγκλονιστική κινητοποίηση της 12ης Φλεβάρη κι ενώ πλέον οι πάντες ομολογούν ότι το λεγόμενο πρόγραμμα διάσωσης τους μόνους που διασώζει είναι τους δανειστές και τις τράπεζες, αφήνονται οι κατασταλτικοί μηχανισμοί να δρουν ασύδοτα:
                        -Προφυλακίζονται διαδηλωτές με στοιχεία της πλάκας.
                        -Δημοσιεύονται οι φωτογραφίες τους και η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να γίνουν καταδότες.
Η ίδια ακριβώς Αστυνομία που προστάτεψε ως κόρη οφθαλμού τα προσωπικά δεδομένα των μαφιόζων τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.
-Σήμερα καταργείται η αυτόφωρη διαδικασία για τα αδικήματα που διαπράττουν οι ένστολοι πραίτορες της τρόικας.
Το κουρέλιασμα των πολιτικών ελευθερίων, του τεκμηρίου της αθωότητας και η παροχή ασυλία ς στους αστυνομικούς είναι επακόλουθα της απώλειας της κοινωνικής συναίνεσης στο μνημονιακό καθεστώς. Έκαναν έναν κοινοβουλευτικό πραξικόπημα για να μείνουν στην εξουσία, και τώρα προσπαθούν να γαντζωθούν στις θώκους τους μέσω της βίας. Είναι περιττό να πούμε ότι οι μεθοδεύσεις τους δεν μάς φοβίζουν, αλλά μάς εξοργίζουν. Είναι περιττό να επαναλάβουμε ότι ο πολιτικός χρόνος τους έχει τελειώσει.

Άμεση απελευθέρωση των προφυλακισμένων διαδηλωτών

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα  (Κίνηση Αθήνας)

http://diktio.org/node/812

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger