Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ Τράπεζα αφαίρεσε τη μισθοδοσία λιμενικών από τον λογαριασμό τους!

Στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, σήμερα, 24-02-2012, κατατέθηκαν έγγραφες καταγγελίες από δημοσίους υπαλλήλους, κατά υποκαταστήματος τράπεζας στα Χανιά, που τους αφαιρέθηκε ολόκληρο το ποσό από λογαριασμό της μισθοδοσίας τους.

Πρόκειται για παρακράτηση της μισθοδοσίας λιμενικών υπαλλήλων Χανίων, που η υπηρεσία τους καταθέτει τη μισθοδοσία τους στο συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με την Ένωση:

Η ανάλγητη Τραπεζική λογική δεν έχει όρια, αφενός αφαιμάσσει τους μισθούς των σκληρά εργαζομένων λιμενικών υπαλλήλων, με όλες τις μειώσεις που έχουν υποστεί από τα διάφορα μέτρα, υπαλλήλους που έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις, είναι γονείς, αφήνοντάς στους στο έλεος της πείνας και της εξαθλίωσης, αφετέρου δεν σέβεται την υπάρχουσα Νομοθεσία.

Επί του συγκεκριμένου, η εν λόγω τράπεζα γνώριζε ότι η κίνησή της δεν είναι νόμιμη και παρά ταύτα, αυθαίρετα και ετσιθελικά, διέπραξε ανάληψη χρημάτων από λογαριασμούς μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων, και παρά ότι παρόμοιες συμπεριφορές πολύ πρόσφατα, έχουν τιμωρηθεί με τσουχτερό πρόστιμο από τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης εξέφρασε την αγανάκτησή της, εκδήλωσε τη στήριξή της στα «θύματα» της πρακτικής της Τράπεζας, άμεσα έδρασε, ενημερώνοντας τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή διά της Γραμματέως του, για τα περαιτέρω.


«Τέλος η Ένωση, βιώνοντας την σκληρή πολιτική των Τραπεζών, καλεί όλους τους καταναλωτές της Κρήτης που έχουν υποστεί απροειδοποίητη απόσυρση καταθέσεων από μισθολογικούς ή άλλους λογαριασμούς να έρθουν σε επαφή μαζί της, στα τηλέφωνα 282109266 ή 2821092306 καταγγέλλοντας το γεγονός στο Νομικό Τμήμα της» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου