Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Καμμένος: «Όλοι μαζί θα τελειώσουμε τα τσογλάνια της Μεταπολίτευσης και τους συμμαθητές του Κολλεγίου!» - Αύριο το πρωί ανακοινώνεται το νέο κίνημα - Πανικός στη ΝΔ!

Σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή στη πολιτική καριέρα του Πάνου Καμμένου. Στο σπίτι του ανεξάρτητου Έλληνα βουλευτή γράφεται αυτή τη στιγμή...
η Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος. Αύριο Παρασκευή, η Ιδρυτική Διακήρυξη που θα εκπλήξει τους πάντες, θα ανακοινωθεί μέσω του διαδικτύου, Facebook, Twitter κλπ. και θα φτάσει με "επαναστατικό τρόπο" και στον τελευταίο πολίτη...

«Η κίνηση θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και δεν θα...
είναι παραμάγαζο της ΝΔ» είπε στο «Βήμα» ο Π. Καμμένος ενώ συνομιλεί καθημερινά με μία ομάδα διαγραφέντων από τη ΝΔ και με κομματικά στελέχη που τάσσονται κατά του μνημονίου.

Ιδιαίτερη σημασία στο νέο αυτό εγχείρημα θα έχει και ο ρόλος του γνωστού μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα ο κ. Καμμένος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία.

Απο την άλλη μεριά, το νέο αυτό αντιμνημονιακό κίνημα έχει προκαλέσει πανικό στο πολιτικό σύστημα και ιδιαίτερα στην Ν.Δ. και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα απο το παρακαλετό του Α.Σαμαρά να επιστρέψουν όλοι όσους διέγραψε μόλις πριν 5 ημέρες!

Η απάντηση του Καμμένου ήρθε απο το Facebook:

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ."
tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger