Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

εάν όπως μας λέτε πονάτε την Σκόπελο και θέλετε το καλό της να μια ευκαιρία να κάνετε κάτι για τον τουρισμό ,αμ δε το κάνετε βέβαια έχετε άλλα πράγματα να ασχοληθείτε πχ την καλαμάρι βραδιά

Πρωτοβουλίες του υπουργείου Τουρισμού για δημιουργία μαρίνων
Πρωτοβουλίες για τη σταθερή αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, μέσω της δημιουργίας μαρινών, τουριστικών καταφυγίων και αγκυροβολίων, προωθεί το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η γ.γ. του υπουργείου Κωνσταντίνα Μπέη, υπό την ιδιότητά της ως προέδρου της «Διυπουργικής Επιτροπής Τουριστικών Λιμένων», ζήτησε με έγγραφό της και από τους περιφερειάρχες να συνεργασθούν με τους δήμους, τα Λιμενικά Ταμεία και τους Οργανισμούς Λιμένων και να υποδείξουν στην Επιτροπή κατάλληλους χώρους για μαρίνες και τουριστικά καταφύγια - αγκυροβόλια.

«Η Ελλάδα», δήλωσε η Κωνσταντίνα Μπέη, «είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο. Το στοίχημα για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της είναι μεγάλο και πρέπει να κερδηθεί. Η Ελλάδα, με τα αμέτρητα νησιά, είναι ο ιδανικός τόπος για κρουαζιέρες όλο το χρόνο. Οι μαρίνες είναι επίσης ένα μεγάλο στοίχημα, που για να κερδηθεί χρειάζεται συστηματική δουλειά και βούληση όχι μόνο του υπουργείου, που είναι δεδομένη, αλλά και των τοπικών φορέων και κοινωνιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger