Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ-ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

AΠΟ ΤΟ http://peiratikoreportaz.blogspot.com

Ωραίες οι ανακοινώσεις σας, κύριοι της πολιτικής ηγεσίας και φυσικά της στρατιωτικής ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος.Να τις έχετε, να τις διαβάζετε, να τις χαίρεστε.Κι ανοίξτε και καμιά ...σαμπάνια να το πανηγυρίσετε, που,  οι λιμενικοί, μέχρι τον Ιούνιο ,δεν πρόκειται με τίποτα, μα με τίποτα να παίρνουν φάρμακα, χωρίς να τα πληρώσουν η να πηγαίνουν στον παιδίατρο τα παιδιά τους και να μην πληρώνουν από τον πετσοκομμένο, τον λιγοστό, τον φτωχικό μισθουλάκο τους.

ΜΠΡΑΒΟ,  ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,
ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ....
 ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ  ΚΑΗΜΈΝΕ 
ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΊ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ...ΔΕΟΝΤΩΣ!!!
Αλλά,  να με συγχωρείς, πως το λησμόνησα, τα παραπάνω τα έκαμες μεγάλε πολιτικέ για τους εφοπλιστές, που τους έχεις κι έχετε ανάγκη.
Τους λιμενικούς τι τους θες;
Τι;
 Για ψηφουλάκια;
Μην με κάνεις και θυμηθώ, την γλώσσα του λιμανιού! 
Τέλεια λοιπόν, η ανακοίνωσή σας, συγχαρητήρια.
Αλλά, οι λιμενικοί φάρμακα θα πάρουν-αν η Παναγίτσα βοηθήσει-τον Ιούνιο, μέσα , να το πω, τέλη Ιουνίου, να το πω...
Επομένως, τι κάνετε τρία χρόνια, τώρα;
ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΊΚΟ.
ΚΟΥΛΟΥΡΑ, ΚΟΙΝΩΣ!!!
Ο πολιτικός είναι σε αυτή τη θέση, για να δίνει λύσεις και γρήγορα.
Το δελτίο τύπου, διαβάστε το μεταξύ σας και πάρτε το παρακαταθήκη στις βαλίτσες σας, όταν θα σας κουνάμε το μαντήλι.
Οργισμένη μαζί σας, μέχρι εκεί, που δεν παίρνει!
Πόπη Χριστοδουλίδου
-----------------------------------------------------------------------
Εντατικοποίηση ελέγχων δικαιολογητικών υγειονομικών εξόδων προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής

Εντατικοποιούνται οι διαδικασίες ελέγχου δικαιολογητικών υγειονομικών εξόδων προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με την ενίσχυση σε προσωπικό και τη συγκρότηση ειδικών κλιμακίων στις αρμόδιες υπηρεσίες του Αρχηγείου, στο πλαίσιο σχετικών οδηγιών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της φυσικής ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2012, κατόπιν αποδέσμευσης των σχετικών κονδυλίων από το Υπουργείο Οικονομικών, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου περίπου 1.500 δικαιολογητικών υγειονομικών εξόδων προηγούμενων ετών, τα οποία αναλογούν σε συνολικό ποσό δαπάνης ύψους, μέχρι σήμερα, 1.435.000 ευρώ.
Ειδικότερα ελέγχθηκαν:
Α) δαπάνες φαρμακείων για όλη την επικράτεια, (ποσό 1.055 .000 ευρώ),
Β) ήδη καταβληθείσες δαπάνες σε φαρμακεία από προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ποσό 95.000 ευρώ),
Γ) αμοιβές ιατρών (ποσό 170.000 ευρώ),
Δ) εξόφληση διαγνωστικών κέντρων (ποσό 115.000 ευρώ).
Παράλληλα ξεκίνησε η αποστολή των δικαιολογητικών στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του ΥΠΤΠ προς τελικό έλεγχο, ενταλματοποίηση και πληρωμή στους δικαιούχους, με εκτιμώμενη ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής μέχρι το 2ο δεκαήμερο του Μαρτίου 2012.
Σημειώνεται ότι συνεχίζεται καθημερινά ο έλεγχος δικαιολογητικών για όλες τις κατηγορίες δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger