Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σε Σκόπελο, Σκιάθο, Αλόννησο αλλά και σε κάθε γωνιά της χώρας: ΛΑΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!

Το νέο μνημόνιο είναι πράγματι ταφόπλακα για τον εργαζόμενο λαό και το μέλλον της νεολαίας. 


Χτυπιέται το 8ωρο, οι συλλογικές συμβάσεις, πετσοκόβονται οι μισθοί και συντάξεις, νέες απολύσεις είναι προ των πυλών. 


Και όλα αυτά έρχονται να βαθύνουν και να εκτινάξουν τη μαυρίλα της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης των προηγούμενων αντιλαϊκών μέτρων. 


Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές θέλουν να επιβάλουν στην εργατιά και το λαό έναν κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα. Όλα όσα είχαν κατακτηθεί με αγώνες και αίμα θέλουν να μας τα πάρουν πίσω. Και το ντόπιο πολιτικό προσωπικό, όντας πιστοί υπόδουλοι των ιμπεριαλιστών, επιβάλλουν τα μέτρα ΕΕ-ΔΝΤ προκειμένου να διαφυλάξουν τη θέση και τα συμφέροντά τους. 


Ταυτόχρονα, η κοινοβουλευτική Αριστερά και ένα μεγάλο κομμάτι της εξωκοινοβουλευτικής, αλλά και κάποιοι άλλοι "φωστήρες" οικονομολόγοι προσπαθούν να μετατρέψουν την οργή, την αγανάκτηση και την αγωνιστικότητα του λαού σε ψήφους. 


ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...  

Οι εκλογές θα κηρυχθούν αφενός όταν το σύστημα θα έχει βρει τις εναλλακτικές του και αφετέρου προκειμένου ο αγωνιζόμενος λαός να πέσει στη φάκα της κάλπης. 


Δεν μιλάω για αποχή απ'τις εκλογές, μα για την αποχή απ'τον αγώνα που μπορεί κρύβουν οι κάλπες. 


...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!

Δεν πρέπει να"μας πάρει από κάτω". Μπορεί τα πράγματα να τα έχουν διαμορφώσει έτσι ώστε να μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση, ωστόσο μπορούμε να τους σταματήσουμε! Είναι ουτοπικό να πιστεύουμε ότι οι εκλογές θα αναδείξουν μια κυβέρνηση η οποία θα νοιάζεται για το καλό μας. Όπως είναι ουτοπικό να πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα διορθωθούν "ως δια μαγείας", ή ότι κάποιοι άλλοι θα παλέψουν για μας και θα τα καταφέρουν. Ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα εξαρτημένοι από Αμερική - ΕΕ και μέχρι την ανατροπή του απ'την εργατική τάξη, και ταυτόχρονα το σπάσιμο των αλυσίδων της εξάρτησης,  καμιά κυβέρνηση δεν θα υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού!

Είναι όμως πραγματικότητα, ότι όταν ο λαός εμπιστεύεται την πάλη του και βγαίνει στο δρόμο, αγωνιζόμενος  για τα δικαιώματά του, μπορεί να νικήσει! Το σταμάτημα αυτής της βάναυσης και λυσσαλέας επίθεσης που μας έχουν κηρύξει Αμερικάνοι κι Ευρωπαίοι αλλά και οι ντόπιοι υπόδουλοί τους, είναι εφικτό μέσα απ'την αντίσταση και την πάλη μας! 

Η Ιστορία μας έχει  δείξει πως, η πάλη των λαών ενάντια στους δυνάστες και την πολιτική τους, μπορεί μέσα από μαζικούς, παρατεταμένους, πολιτικοποιημένους κι ανυποχώρητους αγώνες να νικήσει!


ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ - 


ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ  ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ -


ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ




ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger