Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ένα νέο περιβαλλοντικό blog της περιοχής μας (Natura Hellas )



είμαστε ένα νέο blog, ένα θεματικό blog, με εστίαση στο περιβάλλον. Η ενημέρωση, η γνώση, η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η προβολή άξιων προσπαθειών ποικίλων φορέων για το περιβάλλον, αποτελεί το βασικό μας στόχο.
Αφετηρία μας θα είναι ο τόπος μας, η Μαγνησίας μας, αλλά δε θα μείνουμε μόνο εκεί. Περιβαλλοντικά θέματα που θα αφορούν την πατρίδα μας, αλλά και όλο τον κόσμο, θα είναι στις προτεραιότητες μας.
Πέρα από τα εθνικά ή παγκόσμια θέματα που θα προβάλλονται καθημερινά, φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε σε επαφή όλους όσους αγαπούν τη φύση της Μαγνησίας. Φύση πολύμορφη και πολυποίκιλη. Όπως είναι τα νησιά μας, το Πήλιο, η Κάρλα η Όθρυς με την Ανάβρα, ο κάμπος του Αλμυρού και του Βελεστίνου. Όλες οι περιοχές του νομού μας, πεδινές, ορεινές ή θαλάσσιες θέλουμε να προβάλλονται μέσα από το περιβάλλον.

Κάποιοι από τους τομείς ενδιαφέροντός μας είναι:
η οικολογία,
η βοτανική,
η γεωπονία,
η αρχιτεκτονική τοπίου,
η οικολογία τοπίου
η γλυπτική υπαίθρου
η κηποτεχνία,
το φυσικό περιβάλλον,
το αγροτικό περιβάλλον,
το αστικό περιβάλλον
το δομημένο περιβάλλον εντός του φυσικού,
η πράσινη ενέργεια,
ο πράσινος τουρισμός
η προστασία του περιβάλλοντος

Τέλος μέρος της ουσιαστικής λειτουργίας του blog μας θα είναι και οι καταγγελίες περιβαλλοντικών εγκλημάτων.
Η ανάρτηση της διεύθυνσης μας, μέσα από το δικό σας, γνωστό στο ευρύ κοινό, blog, θα μας έδινε τη δυνατότητα της διάδοσης του νέου αυτού περιβαλλοντικού blog. Η διεύθυνση του blog μας είναι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger