Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μαλλιά κουβάρια στο Ράδιο 9... με δάκτυλο ΝΔ μετά τον καυγά που είχε, το πρωί της Παρασκευής, ο Δ. Καζάκης με τον Γ. Μιχελάκη στα παράθυρα του Αντ1

Το ρευστό και άναρχο πολιτικό μας σκηνικό, φυσικό είναι να επηρεάσει και την υπόλοιπη ζωή μας και πολύ περισσότερο τα ΜΜΕ, που έχουν... άμεση εξάρτηση με τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα μας!

Το ράδιο 9, ένα ανερχόμενο πολιτικό-ενημερωτικό ραδιόφωνο στη χώρα μας, παρά τις ....
πολλές ονοματικές και λοιπές παλινωδίες, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, που διψά να μάθει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.

Τον τελευταίο μάλιστα διάστημα, χάρη στο καλό δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, υπήρξαν φορές που τα θέματά του συζητήθηκαν και έγιναν σημείο αναφοράς και για άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι κάτι… εβάσκανε την αρμονική πορεία του ράδιο 9,και μετά τις πρόσφατες δημοσιογραφικές επιτυχίες του σταθμού που συζητήθηκαν σε όλα τα blogs κι έκαναν το γύρο του κόσμου, οι μάσκες έπεσαν και ο μέχρι χθες διευθυντής του, άξιος συνάδελφος Μάνος Κακλαμάνος παραιτήθηκε από τη διεύθυνση του σταθμού.

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και στην αρχή ειπώθηκε ότι η αιτία κι η αφορμή της παραίτησης ήταν η εντολή που δόθηκε από την ιδιοκτησία του σταθμού-παλιά μου τέχνη κόσκινο-να αποπεμφεί από το ράδιο 9, ο ενοχλητικός παρτενέρ του Μάνου Κακλαμάνου στην εκπομπή, Δημ.Καζάκης.

Ο συγκεκριμένος είναι καθηγητής-οικονομικός αναλυτής και δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του, πολύ περισσότερο στο δημόσιο διάλογο και κυρίως όταν απευθύνεται προς πολιτικούς-εκπροσώπους του φαύλου πολιτικού μας συστήματος που έφερε τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση.

Ο Μάνος Κακλαμάνος, λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, αρνήθηκε να συμβιβασθεί με αυτή την άνωθεν εντολή και προτίμησε να παραιτηθεί από τη διεύθυνση του σταθμού και να αποχωρήσει από τον σταθμό!

Εξαιτίας του δημοσιογραφικού θορύβου που προκλήθηκε, η αποχώρηση του κ. Κακλαμάνου και μοιραία και του κ. Καζάκη, ντύθηκε με τον...μανδύα της οικειοθελούς παραιτήσεως εν όψει της απόφασης και των δύο να προχωρήσουν στην έκδοση μίας εφημερίδας.

Το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, ο κ.Καζάκης, ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικός με τους «μνημονιακούς» συνομιλητές του, δεν αναφέρεται καν, στους λόγους παραίτησης και αποχώρησης του διδύμου.

Μία φορά με τον Αδωνι Γεωργιάδη, κι άλλη μία με τον Γιάννη Μιχελάκη, ήταν αρκετές για να εγείρουν τις αντιρρήσεις τους οι ενοχλημένοι, για τον άκομψο και αντι-κομφορμιστικό λόγο του κ. Καζάκη, που σήμερα, μπορεί να ενοχλεί μόνο τους εκτεθειμένους-διαλογιζόμενους πολιτικούς, αντιθέτως όμως, τους ακροατές, τους χαροποιεί ιδιαιτέρως!

Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι μετά τον καυγά που είχε, το πρωί της Παρασκευής, ο Δ. Καζάκης με τον Γ. Μιχελάκη στα παράθυρα του Αντ1, άναψαν τα τηλέφωνα στον ΑΛΦΑ, από υψηλά ισταμένους της ΝΔ, οι οποίοι απαιτούσαν την αποπομπή του κ. Καζάκη…

Κι απ΄ ότι φαίνεται τα κατάφεραν ή τέλος πάντων βοήθησαν να εξοβελιστεί ένας άνθρωπος που χτυπούσε τα… μνημονιακά κείμενα.

http://www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger