Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Kαστανίδης: "Η χώρα στην πιο κρίσιμη φάση και εμείς στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε"

Kαστανίδης: "Η χώρα στην πιο κρίσιμη φάση και εμείς στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε" «Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση ως χώρα και εμείς στο ΠΑΣΟΚ να χτενιζόμαστε», δήλωσε σήμερα, ο Χάρης Καστανίδης.

Σύμφωνα με τον κ Καστανίδη, κάποια στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου δεν άσκησε τα διευθυντικά του καθήκοντα, υπογράμμισε όμως ότι θα πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία μέχρι το Μάρτιο, απορρίπτοντας την πρόταση Σκανδαλίδη για σύγκληση ΚΟ με σκοπό την άμεση εκλογή προέδρου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην Πρώτη Γραμμή, άφησε αιχμές για τον κ. Λοβέρδο, λέγοντας ότι οι «διατάξεις που έρχονται στη Βουλή θα πρέπει να είναι καλά επεξεργασμένες».

Αναγνώρισε, επίσης, λάθη στο πρώτο Μνημόνιο, τα οποία απέδωσε στις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας. Επεσήμανε ακόμη ότι το μνημόνιο θα έπρεπε να είχε επιμείνει στη λελογισμένη χρήση του μισθολογικού κόστους, ώστε να μην οδηγηθούμε στην περαιτέρω ύφεση.

Ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να συμπιεστεί άλλο το μισθολογικό κόστος, δεν γίνεται», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στάση που θα τηρήσει ο ίδιος, σε περίπτωση που η κυβέρνηση Παπαδήμου φέρει στη Βουλή προς ψήφιση, την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger