Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Υπό το μηδέν η Μαγνησία

Τα … δόντια του δείχνει από σήμερα ο καιρός μιας και σ’ όλη τη Μαγνησία θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες και τσουχτερό κρύο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ δεν αποκλείεται την Τρίτη να δούμε χιόνι ακόμη και μέσα στην πόλη του Βόλου. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη, ενώ σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από την Πέμπτη.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου
Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη Μαγνησία από σήμερα νωρίς το πρωί και μέχρι την Τετάρτη. Χαμηλές θερμοκρασίες υπό το μηδέν, τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις θα συμπληρώσουν το παζλ του καιρού τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη από σήμερα νωρίς το πρωί θα σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν και τους -3 βαθμούς Κελσίου στη Ν. Ιωνία και στο Βόλο τους -1. Η συννεφιά που θα υπάρξει το πρωί θα πυκνώσει προς το βράδυ, ενώ πιθανώς να σημειωθεί χιονόπτωση στο Πήλιο. Στις νότιες περιοχές της Μαγνησίας ενδεχομένως να καταγραφούν βροχοπτώσεις.
Την Κυριακή παρατηρείται σταδιακή επιδείνωση του καιρού με συννεφιές και χιονοπτώσεις σε περιοχές πάνω από τα 400 μέτρα. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν βροχοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα, ενώ το βράδυ θα υπάρξει χιονόπτωση. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
Χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά θα σημειωθούν τη Δευτέρα σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, ενώ την Τρίτη πιθανώς να σημειωθεί χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο του Βόλου μιας και η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους -4 βαθμούς Κλεσίου. Στα πεδινά της Μαγνησίας η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως -2 βαθμούς Κελσίου, ενώ μικρή και σταδιακή βελτίωση του καιρού θα σημειωθεί από την Πέμπτη.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger