Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε το Παλούκι

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την Κουρούτα και το Παλούκι
Στο έλεος του καιρού βρέθηκαν το πρωί περιοχές της Ηλείας, όπου οι θυελλώδεις άνεμοι άφησαν στο πέρασμά τους μεγάλες καταστροφές.
Δεκάδες δέντρα έχουν ξεριζωθεί στο Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας, με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές αρκετές κατασκευές και στέγαστρα. Μάλιστα, σε μία περίπτωση δέντρο καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν θύματα.
Στο σημείο της καταστροφής έφτασε ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης με συνεργάτες του για να δουν και να εκτιμήσουν το μέγεθος της καταστροφής, αλλά και για να προχωρήσουν άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών.
Μεγάλα κλαριά και κορμοί είναι διάσπαρτοι στην ευρύτερη περιοχή της Κουρούτας προς την Αμαλιάδα, ενώ και στο Παλούκι, οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα.
Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπέστη ζημιές, όταν ένα υπόστεγο αποκολλήθηκε από τους ανέμους. Σύμφωνα με το Ilialive.gr ζημιές έχουν σημειωθεί σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού και άλλων δικτύων και όλα αυτά, ενώ αναμένεται να ενταθούν τα φαινόμενα στην περιοχή τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger