Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Άτακτη χρεοκοπία και δραχμή σε 10 εβδομάδες".Ποιος κάνει τη πρόβλεψη

Τα σενάρια επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή επανήλθαν δριμύτερα. Οι Sunday Times σε ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι η Ελλάδα ενδέχεται να “πτωχεύσει ατάκτως” μέσα στις επόμενες 10 εβδομάδες,θέτοντας σε αμφισβήτηση την επιβίωση του ευρώ.
Η εφημερίδα δημοσιεύει αυτή την εκτίμηση με αφορμή τη κατάρρευση των συνομιλιών για το.....
χρέος τη Παρασκευή,επισημαίνοντας ότι “η Ελλάδα δεν έχει τα 14,4 δισ. € ομολόγων που πρέπει να εξοφληθούν στις 20 Μαρτίου.

Η άτακτη χρεοκοπία θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ,γράφουν οι Βρετανοί που προβλέπουν “ανάσταση της δραχμής”.

Παρά το γεγονός,συνεχίζει το ρεπορτάζ ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίζονται απρόθυμοι να επιτρέψουν την άτακτη ελληνική χρεοκοπία ,αυτή αποτελεί πλέον μία από τις σοβαρές επιλογές.


Η κατάρρευση ήρθε ,γράφουν οι Sunday Times όταν ο οίκος Standard & Poors μείωσε την πιστοληπτική ικανότητα των εννέα χωρών της ευρωζώνης.

Η Γαλλία και η Αυστρία έχασαν ΑΑΑ τους, υπονομεύοντας την οικονομική ευρωστία του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης που δημιουργήθηκε για να στηρίξει την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία.


http://www.onalert.gr/
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/10_16.html 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.!!....ΔΕΝ "ΑΝΗΚΩΜΕΝ"... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩΛΑΓΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!!!!Οσο δε για το "δημοσιο χρεος..." ΝΑΙ ΜΕΝ υπαρχει οπως δημοσια χρεη....ΕΙΧΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ολα τα κρατη της γης απο τοτε που δημιουργηθηκαν μεχρι για παντα.....!! Δεν ειναι μαγαζακι της γειτονιας που χρωσταει 10 χιλιαρικα και τα δινει....ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ που μας αραδιαζουν.....!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟ- ευρω τους.......!! ΑΥΤΟ δημιουργησε και την κριση.....η οποια ΚΥΟΦΟΡΟΥΝΤΑΝ απο το 2001-2......και απο τοτε οι φοροι ολο και αυξανονταν και οι μισθοι μειωνονταν και η ακριβεια μεγαλωνε....ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕ.....και το Σεπτεμβριο του 2008 το σπιρτο ηταν απο την Αμερικη....κι εβαλε τη φωτια....!! Απο τοτε...παιρνουν.....ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ μετρα εναντιον των λαων προκειμενου να σωσουν το τερατουργημα τους....το "ευρω τους..." με τα Δυσβασταχτα μετρα ''διασωσης του ΚΩΛΟ-ευρω"....εφεραν περισσοτερη φτωχια στον κοσμακη...κι ανεργια απ οση ειχε φερει και το ιδιο το "ευρω.."..... Και αυτο θα ειναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του "ευρω".... ΝΑΙ οι λαοι για καποιο χρονικο διαστημα θα υποφερουν....ΑΛΛΑ θα επιβιωσουν ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!!!!!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ το χορο......!!!!! ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ.....!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....!!!!!! Το ΕΚΤΡΩΜΑ του "ευρω" ηταν ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑ....μιας κι εφερε ανεργια και φτωχια....Επισης ειναι ΒΛΑΚΩΔΕΣ να πας να "ενωσεις" ειδικα στον ευαισθητο τομεα της οικονομιας.....17....!!!!!! ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ!!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ.......ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....?? ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.....!!!!!!! ( Η ΕΕ....ηταν ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ......ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ....οπως η ΣΟΒ.ΕΝΩΣΗ.....που διαλυθηκε λογω....φτωχιας και κακοπερασης...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ!! Και βλεπουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ πως το καθε κρατος ΕΘΝΟΣ...πανω στη δυσκολια θα φροντισει τα του οικου του.....!!)

Powered By Blogger