Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΟΚ +ΝΔ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑ..ΚΑΜΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

Ενδεικτική της επί της ουσίας συμφωνίας της ΝΔ είναι η φράση του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά στη χθεσινή συζήτηση ότι «ψηφίζουμε στα βασικά και στα κρίσιμα άρθρα του εφαρμοστικού νόμου», τα οποία και περιέγραψε: «Ψηφίζουμε κρίσιμα άρθρα γιατί είναι πράγματα που εμείς προτείναμε και γιατί μας ενδιαφέρει να προχωρήσουν.


Ψηφίζουμε το κεφάλαιο για την περιστολή της σπατάλης που συμπίπτει σε πολλά με τη δική μας πρόταση και έπρεπε να γίνει από πέρσι. Επίσης, στις αποκρατικοποιήσεις, στις οποίες θα είμαστε ιδιαίτερα υποστηρικτικοί, αν οι τελικές αποφάσεις ληφθούν με διαφάνεια και με σεβασμό στην επενδυτική διάσταση. Οχι με μόνο κίνητρο τον εισπρακτικό πανικό».
Αποκαλυπτικός ήταν και σε ό,τι αφορά την οργάνωση της διαδικασίας ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, που περιγράφεται στον «εφαρμοστικό νόμο» με τη συγκρότηση ειδικού ταμείου, λέγοντας ότι «την αξιοποίηση της περιουσίας, που υπήρξε δική μας πρόταση, την ψηφίζουμε έτσι και αλλιώς». Για να στηρίξει την προσχηματική αρνητική ψήφο επί της αρχής του νομοσχεδίου, είπε ότι δε θα στηρίξει τις διατάξεις για την επιβολή νέων φόρων, ενώ επιτέθηκε κατά των εργαζομένων κάνοντας λόγο για «κάποιες θρασύτατες συντεχνίες που σήμερα μπλοκάρουν τα πάντα», τις οποίες, όπως ισχυρίστηκε, «προστάτευε η κυβέρνηση».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hi, I think your website might be having browser
compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!


my web blog :: agregaty prądotwórcze

Powered By Blogger