Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σε πρώτο πλάνο ο Χίλντεμπραντ

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, που αποκάλυψε το aek365.gr ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, είναι πρώτο θέμα στο κιτρινόμαυρο αθλητικό ρεπορτάζ - Στο προσκήνιο και η «διαμάχη» Παππά - Νοτιά



GOAL
Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Χίλντεμπραντ είναι κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης στην εφημερίδα: «Η ΑΕΚ παλεύει την περίπτωση του 32χρονου Γερμανού», τονίζει το Goal και στο ρεπορτάζ του σημειώνει: «Οι άνθρωποι της Ενωσης έχουν ήδη ξεκινήσει το... ψηστήρι μέσω τρίτων στον Χίλντεμπραντ προκειμένου να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, με το κασέ να ανέρχεται κοντά στις 600.000 ευρώ.
Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να προτείνει στον Γερμανό διετές συμβόλαιο με περίπου 300.000 ευρώ πάγιες αποδοχές αλλά και πολλά μπόνους (από συμμετοχών και ανέπαφης εστίας ανά ματς μέχρι κατάκτησης πρωταθλήματος, Κυπέλλου, έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κ.ά.), που θα κάνουν την προσφορά της πιο δελεαστική.
Αλλωστε, γνωρίζουν πως δεν παίζουν μόνοι τους στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη, με τη Σάλκε να του προτείνει συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ, αλλά τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ως επιπλέον διαπραγματευτικό ατού πως τον προορίζουν για βασικό. Γι' αυτό άλλωστε και στην ΑΕΚ δεν «καίνε» και τις υπόλοιπες περιπτώσεις τερματοφυλάκων που έχουν προταθεί για να έχουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων». Εκτός αυτού η εφημερίδα τονίζει ότι στην ΑΕΚ έχουν σκέψεις για ενδεχόμενο πώλησης του Μάκου, και ότι υπάρχει πάντα στα υπ' όψιν εκείνο του Παπαστεριανού. Παράλληλα γίνεται λόγος για τον Πέτρο Παππά και το γεγονός ότι επιβεβαίωσε ότι παραχωρεί τις μετοχές του στους Supporters.
SPORTDAY
Toν Χίλντεμπραντ προβάλλει και η SportDay στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ τονίζοντας ότι η Ένωση πάει «φουλ» για τον Γερμανό: «Προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Γερμανό πορτιέρο, προκειμένου να γίνει ο διάδοχος του Σάχα. Πάντα στα υπ' όψιν Νόρντφελντ και Κωνσταντόπουλος», τονίζεται χαρακτηριστικά ενώ στο ρεπορτάζ σημειώνεται: «Οι πρώτες επαφές με τον Χίλντεμπραντ έχουν ήδη γίνει, αφού αποτελεί εξαιρετική λύση, όντας ελεύθερος (αποδεσμεύτηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και με απαιτήσει 300.000 ευρώ το χρόνο. Η πρόταση της ΑΕΚ είναι 200.000 ευρώ ετησίως συν κάποια μπόνους και 2.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή, με τη διαφορά να είναι κάθε άλλο παρά χαώδης. Ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί η επιθυμία του 32χρονου πορτιέρο να πάει σε σύλλογο υψηλού επιπέδου, ώστε να διεκδικήσει την επιστροφή του στην εθνική Γερμανίας, ενόψει και του Euro 2012, το επόμενο καλοκαίρι.

Αν δεν προχωρήσει του Χίλντεμπραντ, η πρώτη επιλογή που ακολουθεί είναι του Σουηδού Κρίστοφερ Νόρντφελντ, ο οποίος και χαμηλότερο κασέ έχει (150.000 ευρώ περίπου) και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους γκολκίπερ στην πατρίδα του. Η Μπρομαποϊκάρνα, στην οποία ανήκει, δεν αξιώνει περισσότερα από 100.000 ευρώ, αν και στο «κυνήγι» για την απόκτησή του έχουν μπει και οι Μάλμε και Χέρενφεν.
Από την ελληνική αγορά, την υψηλότερη θέση στη λίστα τον Μανόλο Χιμένεθ έχει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τους «Φαίακες», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την κλήση του στην Εθνική από τον Φερνάντο Σάντος». Ως δεύτερο θέμα στην ουσία στην ΑΕΚ υπάρχει η «κόντρα» μεταξύ Παππά και Νοτιά, με αφορμή και τις δηλώσεις του πρώτου σε χθεσινή πολιτική εφημερίδα: «Η απροθυμία του Νίκου Νοτιά να καλύψει το ποσοστό που του αντιστοιχούσε για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ το ποσό που χρειαζόταν μέχρι τις 30 Ιουνίου και να καταθέσει τον φάκελο για την αδειοδότηση, σε αντίθεση με τον Πέτρο Παππά που το έπραξε έχει φέρει τους δύο άνδρες στα... χαρακώματα. Πλέον απαιτείται η ΑΕΚ να πληρώσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ μέχρι τις 15 Ιουλίου προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα με την αδειοδότηση, ύστερα από το νέο διακανονισμό που έκανε, αλλά και πάλι ο Νοτιάς δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει χρήματα. Το πιθανότερο σενάριο λέει ότι τα χρήματα θα προκύψουν από τους Supporters, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη ο Παππάς».

EΞΕΔΡΑ
Το θέμα με το μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΚ και το γεγονός ότι μετά την κίνηση του Πέτρου Παππά να παραχωρήσει τις μετοχές του στο club των Supporters προβάλλει η εφημερίδα: «Η ΑΕΚ στα χέρια του λαού της», τονίζει και στο ρεπορτάζ της αναφέρει: «Το 39,53% αγγίζει πλέον το ποσοστό των Supporters στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΑΕΚ», με τις δηλώσεις Κασνακίδη να προβάλλονται ως η... επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ. Στο θέμα του τερματοφύλακα η Εξέδρα τονίζει ότι υπάρχουν τρεις νέες περιπτώσεις που εξετάζει η Ένωση: «Ενα από τα ονόματα που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της Ενωσης, οι οποίοι πλέον εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, είναι αυτό του Τίμο Χίλντεμπραντ. Ο 32χρονος γκολκίπερ, ο οποίος είναι και 7 φορές διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, έχει ύψος 1,85 μ. και είναι ελεύθερος. Το κασέ του κυμαίνεται στις 350.000 ευρώ ετησίως, και η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα συμβόλαιο με μάξιμουμ πάγιες αποδοχές τα 250.000 ευρώ και αρκετά bonus. Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να ζητάει ένα ποσό ως προκαταβολή με την υπογραφή των συμβολαίων... Στο μεταξύ, στον Δικέφαλο φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Ρουμάνου γκολκίπερ της Ρόμα, Μπόνγκταν Λόμποντ. Για το τέλος, αφήσαμε την περίπτωση του Σρντιαν Μπλάζιτς».
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ
Δεσπόζει στην εφημερίδα ο «κέρβερος» (όπως τον χαρακτηρίζει) Χίλντεμπραντ και το γεγονός ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του: «Ο 32χρονος πορτιέρο είναι ελεύθερος και με 300.000 ευρώ έρχεται στην Ένωση», αναφέρει η εφημερίδα η οποία στο ρεπορτάζ της σημειώνει ότι θα πρόκειται για μία σπουδαία προσθήκη αν τελικά η ΑΕΚ καταφέρει και τον αποκτήσει». Από εκεί και πέρα και στο θέμα του επιθετικού τονίζεται ότι στην ΑΕΚ έχουν προταθεί δύο παίκτες: Πρόκειται για τον Πούγκα (αγωνίζεται στη Βασλούι) και τον Τζέφερς (παίζει στη Μάδεργουέλ) με τις περιπτώσεις του να εξετάζονται.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Καμία... αλλαγή και στο πρωτοσέλιδο της Ώρας των Σπορ, η οποία και εκείνη ασχολείται με την περίπτωση του Γερμανού τερματοφύλακα: «Ψάχνεται για Χίλντεμπραντ» είναι ο κεντρικός τίτλος, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να φέρει παίκτη που θα κάνει... γκελ στον κόσμο και η περίπτωση του Γερμανού κρίνεται ιδανική. Από εκεί και πέρα αναφορά υπάρχει στο όνομα του Μανωλά Παπαστεριανού, με την υποσημείωση ότι ο παίκτης βρίσκεται σταντ μπάι από την Ένωση, η οποία κινείται ακόμα και για την πώληση του Σάββα Γκέντσογλου ενώ υπάρχει περίπτωση να έρθει πρόταση και για τον Γρηγόρη Μάκο.
http://www.aek365.gr/a-129771/se-prwto-plano-o-xilntemprant.htm 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger