Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Το voliotaki τα είπε για τον Βόλο.ε λοιπον λαμογια του ίδιου βεληνεκούς έχουμε και στην Σκόπελο!

ΠΡΟΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΙ-ΨΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ, εσείς οι ένας, δύο, που διαχειρίζεστε κάποια από τα ενημερωτικά δήθεν site και φυσικά δεν θα αναφέρουμε τα ονόματά τους, γιατί δεν σκοπεύουμε να σας διαφημίσουμε:

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι είστε αρπακτικά, αφενός γιατί κλέβετε ειδήσεις μας και δεν βάζετε πηγή και αφετέρου, γιατί για να ανακτήσετε επισκεψιμότητα, που δεν έχετε, στέλνετε αυτές τις ειδήσεις, τις δικές μας ΑΡΧΙ-ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ, στα αθηναϊκά Μέσα ενημέρωσης, μία, το πολύ δύο ημέρες μετά, σαν δικές σας και ζητάτε να σας βάλουν και πηγή.

Ας συνεχίσουμε με το γεγονός, ότι μετά από έρευνά μας, εσείς, οι ένας, δύο, ξεπερνώντας το γεγονός ότι δεν έχετε καμία σχέση με την ενημέρωση, όπως και εμείς άλλωστε, που δεν είμαστε δημοσιογράφοι, δεν διεκδικούμε όμως και το ψωμί των δημοσιογράφων ΚΩΛΟ-ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ, έχετε βγάλει στην πιάτσα "διαφημιστές", οι οποίοι παίρνουν χρήματα με σκοπό την διαφήμιση στα ΚΩΛΟ-SITE ΣΑΣ, που εκτός από ανύπαρκτα στις μηχανές μέτρησης επισκεψιμοτήτων, είναι και λαμογίστικα.

ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟ-ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ. ΕΠΕΙΤΑ, ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟ-ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ??

ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ: ΚΥΡΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ SITE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ SITE ALEXA.COM, ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. 

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ 1ο ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VOLIOTAKI, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BLOGS ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ SITES ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger