Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΙ Η ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

 

Αναζητούνται άλλα τρία άτομα για το βιασμό νεαρής Σουηδέζας

Ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση βιασμού νεαρής Σουηδέζας συνελήφθη ένας 18χρονος αλβανικής καταγωγής, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε χθες το πρωί στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η αλλοδαπή, σύμφωνα με την οποία τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, τέσσερα άγνωστα άτομα την οδήγησαν στην ακτή Σαχτούρη στη Ρόδο, οι τρεις από αυτούς την ακινητοποίησαν και ο τέταρτος τη βίασε.

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν, την ίδια μέρα το μεσημέρι, έναν αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τη Σουηδέζα ως ένα από τα άτομα που την ακινητοποίησαν.

Σήμερα ο συλληφθείς, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του προσήχθη ενώπιον του αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, Γ. Μητσιόπουλου, ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 18χρονος στη συνέχεια προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι όχι μόνο δεν γνωρίζει την κοπέλα, αλλά ούτε και είχε την παραμικρή επαφή μαζί της, ενώ προτίθεται να προσκομίσει στοιχεία τέτοια, που να αποδεικνύουν την αθωότητά του.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger