Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Χαρες και πανηγυρια στη κατοχικη κυβερνηση απο την αποφαση των εργατοπατερων στα ΜΜΜ


Σύμφωνα με τα αστικά ΜΜΕ οι συνδικαλισταραδες στα Μεσα Μαζικής Μεταφοράς τιμωντας οσα κατα καιρους "μαυρα" συμβολαια εχουν υπογραψει με τις εκαστοτε πολιτικες ηγεσίες (των οποιων ειναι γνωστα τσιρακια) αποφασισαν να τραβηξουν χειροφρενο σε ολα (χωρις καμια εξαιρεση) τα Μεσα επι ενα 48ωρο.

Τετοια αποφαση ουτε ο Παπανδρεου δεν θα την επαιρνε χωρις να καιει το χερι του την ωρα που θα εβαζε την υπογραφη του σε ενα χαρτι το οποιο επι της ουσιας αυτο που κανει ειναι να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε ενα τεραστιο κομματι αγωνιζωμενων ανθρωπων να κατεβουν στους δρομους την πιο κρισιμη στιγμη της μεταπολιτευσης.

Οι "κυριοι" που ελαβαν την αποφαση να ακινητοποιησουν Μετρο- Ηλεκτρικο- Λεωφορεια- Τρολεϊ ειναι το ίδιο υπολογοι με τους βουλευτες που θα υπογραψουν για το μεσοπροθεσμο. Δεν διαφερουν πουθενα και κυριως δεν διαφερουν στο μισος που τρεφουν απεναντι στην Εργατική Τάξη.

Οι εργατοπατερες στα ΜΜΜ συμπεριφερονται σαν Εφιάλτες που περήφανα δείχνουν στη κυβερνηση εναν ευκολο και αναιμακτο δρόμο προκειμενου να χτυπήσει τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που προετοιμαζονται.

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγραψει με τα μελανοτερα χρωματα την συγκεκριμενη αποφαση αλλα και τα ονοματα αυτων που την ελαβαν. Οι οποιοι, βεβαια, θα κληθουν να πληρωσουν το κοστος πολυ πιο συντομα απ' οτι υπολογιζουν.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ θα πρεπει να εναντιωθουν σε αυτη τη προδοτικη -για τους επικειμενους αγωνες του λαου- αποφαση: Θα πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να λειτουργουν ολα τα Μεσα (αν ειναι δυνατον ακομα και ολοκληρο το 48ωρο) προκειμενου να βοηθησουν οσους θελουν να κατεβουν στο Συνταγμα και να παραμεινουν εκει οσο θελουν, οσο αντεχουν. Επίσης θα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ την πραγματοποιηση 48ωρης απεργιας σε ολα τα ΜΜΜ (για παραδειγμα) την ερχομενη Δευτερα και Τριτη προκειμενου να διεκδικησουν τα ΔΙΚΑΙΑ αιτηματά τους. Τελος θα πρεπει να δωσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στη δημοσιοτητα τα ονοματα αυτων που ψηφισαν προκειμενουν να παρθει αυτη η καταπτυστη αποφαση.


απο in.gr
Συγκεκριμένα: οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και την Τρίτη και την Τετάρτη. Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics.
  • οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα τρόλει δεν θα κινηθούν ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη.
  • στην 48ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς και ο Προαστιακός τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη.
  • οι εργαζόμενοι στο μετρό θα απεργήσουν όλο το 24ωρο την Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη αποφάσισαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 16:00. Από τις 16:00 και μετά δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας  - Αεροδρόμιο, λόγω της απεργίας του ΟΣΕ.
  • ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) και του τραμ και την Τρίτη και την Τετάρτη.


υγ1: Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αναφερουν πως μολις εγινε γνωστη η αποφαση για απεργια στα ΜΜΜ ανοιξαν δεκαδες σαμπανιες σε Κατεχακη και Λ.Αλεξανδρας!
υγ2: ΦΤΟΥ ΣΑΣ!
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1311380 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger