Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σύλληψη μαθητή για εμπορία ναρκωτικών στον Βόλο

Έναν 19χρονο μαθητή και δύο ιδιωτικούς υπαλλήλους, 22 και 24 χρονών, συνέλαβαν στις 7 χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.


Σύλληψη μαθητή για εμπορία ναρκωτικών στον Βόλο

Οι τρεις δράστες, συνελήφθησαν στις 7 χθες το πρωί, μόλις κατέβηκαν από το τρένο και στον σάκο που κρατούσε ο ένας από τους δράστες βρέθηκε ποσότητα χασίς 767,9 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αστυνομική έρευνα οι ανωτέρω κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού δύο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες μικτού βάρους 507 και 259 γραμμαρίων ενώ, στον 19χρονο μαθητή Εσπερινού Λυκείου, έπειτα από γενόμενη σωματική έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατείχε μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους 1,9 γραμ.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν ως μέσα διευκόλυνσης στην τέλεση των εξεταζόμενων αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, με την σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμπονται αρμοδίως, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι τρεις νεαροί δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger