Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δημοτικοί υπάλληλοι στραγγάλιζουν σκύλο επειδή γαύγιζε!

ΣΟΚ! Αθήνα: Υπάλληλοι του Δήμου σακάτεψαν αδέσποτο επειδή γαύγιζε!Σοκαριστικές φωτογραφίες από κινητό, πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας! Υπάλληλοι του Δήμου ακινητοποίησαν αδέσποτο σκυλί. Ευτυχώς το ζώο ζει αλλά αιμορραγούσε από το στόμα του λόγω της βαναυσότητας με την οποία το ακινητοποίησαν οι ''υπεύθυνοι''. Οι φιλόζωοι γράφουν χαρακτηριστικά: Αυτός είναι ο τρόπος που φροντίζουν τα αδέσποτα στο Μοναστηράκι. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το ζώο ήταν ''επιθετικό'' και ''γαύγιζε'' και χτυπήθηκε από κάποιους! Κάποιοι λένε ότι πράγματι το ζώο ήταν επιθετικό και είχε δαγκώσει αρκετούς ανθρώπους.  Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα 6/5/2011 στις 11:30, στο Μοναστηράκι.

Όμως έμπειροι φιλόζωοι λένε ότι το ειδικό ραβδί που χρησιμποιείται για την περισυλλογή αδέσποτων είναι για να μπορέσει κάποιος να μαζέψει ένα ζώο με ασφάλεια για να μην επιτεθεί σε αυτόν που επιχειρεί να το περιορίσει ή σε άλλους. Οι φιλόζωοι καταγγέλουν ότι παρών ήταν και υπαλληλος του Δήμου ενώ μέλος φιλοζωϊκής που αντέδρασε, δέχτηκε φραστική επίθεση!!!

Φιλόζωοι λένε ότι το ζώο έμεινε έτσι για 20 λεπτά περίπου καθότι δεν υπήρχε μεταφορικό μέσο και έψαχναν να φέρουν κλουβί...

Είναι "κόμπος" ασφαλείας. Αυτός ο κόμπος όμως, μπορεί να δουλέψει και ως στραγγαλιστής. Με δυνατά γυρίσματα μπορεί να πνίξει-στραγγαλίσει το ζωντανό και μάλιστα μαρτυρικά. Αυτό έκανε ο άνθρωπος αυτός, γράφουν οι φιλόζωοι.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
ΣΟΚ! Αθήνα: Υπάλληλοι του Δήμου σακάτεψαν αδέσποτο επειδή γαύγιζε!


ΣΟΚ! Αθήνα: Υπάλληλοι του Δήμου σακάτεψαν αδέσποτο επειδή γαύγιζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger