Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Τ/Χ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» στη Μύκονο

Σήμερα στις 15.30, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 10328, ότι έχει αδυναμία μετάδοσης χειρισμών κίνησης από τα χειριστήρια της γέφυρας στους δύο δεξιούς υδροπροωθητήρες, πιθανόν από την αναρρόφηση ξένου αντικειμένου.

    Το «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» είχε καταπλεύσει στις 15.00 στο παλαιό λιμάνι της Μυκόνου, προερχόμενο από το λιμάνι της Νάξου και βρισκόταν σε διαδικασία αποεπιβίβασης επιβατών.

    Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης του και έκδοσης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης μηχανών, από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, καθώς και διαπίστωση και αποκατάσταση βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων.

    Το πλοίο θα μετέφερε συνολικά 273 επιβάτες, εκ των οποίων οι 48 προωθήθηκαν στη Θήρα, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας, με το Ε/Γ-ΤΑΧ «ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 4» Ν.Π. 10659, ενώ και οι υπόλοιποι επιβάτες και συγκεκριμένα 90 με προορισμό την Νάξο, 02 για Φολέγανδρο και 133 για Θήρα, θα προωθηθούν με μέριμνα της εταιρίας στους προορισμούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger