Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

 
Να μη δοθεί περίπτερο στη Mom (εταιρία για την προστασία της μεσογειακής φώκιας) στο Δημοτικό καφενείο και, πολύ περισσότερο, να μην δοθεί δωρεάν, όπως το παραχωρούσε ο Δήμος Σκοπέλου κάθε χρόνο, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος κ. Μιχελής είπε: «Απ' ό,τι έχω πληροφορηθεί, υπάρχει μία δυσαρέσκεια στη Σκόπελο για την συγκεκριμένη εταιρία. Μία μη κερδοσκοπική εταιρία που κάθε καλοκαίρι βρίσκει την ευκαιρία να πωλεί μπλουζάκια και...
κονκάρδες από το περίπτερο που της παραχωρούμε. Προτείνω να συμπεριφερθούμε σε αυτή την εταιρία, όπως σε όλους και να πάει μαζί με όλους κάτω από την Παναγίτσα, όπου θα καθορισθούν οι θέσεις για την άσκηση στάσιμου – υπαίθριου εμπορίου.
Η σύσσωμη αντιπολίτευση πρότεινε να μην δοθεί κανένας χώρος στη Σκόπελο για την Μοm, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της ΜΚΟ στο θέμα NATURA.
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Ρόδιος είπε ότι «η συγκεκριμένη εταιρία είναι μία από τις ΜΚΟ για τις οποίες έχουν ακουστεί πάμπολλα... Ήταν αυτή που μαζί με άλλες 9 οργανώσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την ένταξη της Σκοπέλου στο NATURA, με τις καταστροφικές συνέπειες για το νησί μας...»
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ 
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ
ΕΙΠΑΤΕ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger