Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Γιατί πρέπει να στηρίξουμε το skopelosnews 2


Το skopelosnews  είναι το μόνο blog στην σκόπελο και ένα από τα λίγα  το οποίο δεν στηρίζεται οικονομικά από κανέναν .
Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που το
skopelosnews  δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα κανενός ‘’κύκλου ‘’ (πολιτικού- οικονομικού-θρησκευτικού κτλ. ) παρά μόνο των σκοπελιτών  πολιτών.
Όλοι οι σκοπελίτες  πολίτες γνωρίζουν πλέον ότι το
skopelosnews  ανήκει σε αυτούς . Μπορούν ελεύθερα χωρίς κανενός είδους λογοκρισία να δημοσιεύουν την…..

γνώμη τους.
Αυτό ήταν κάτι που το είχαμε όλοι ανάγκη και πρέπει όλοι να το στηρίξουμε.

Το
skopelosnews χάρη στην ηθική υποστήριξη των αναγνωστών του και μόνο έφτασε να είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα blog των ελληνικών νησιών και το μεγαλύτερο στης βόρειες Σποράδες μέσα σε 2 μήνες περίπου από την πρώτη ανάρτηση του . Για να γνωρίζουν όλοι οι σκοπελίτες  πολίτες το skopelosnews έχει 4 άτομα σταθερά που γράφουν όλο  το 24ωρο που ανεβάζουν άρθρα και θέματα τα οποία στέλνουν οι σκοπελίτες και άλλη Έλληνες πολίτες προς το blog. Ένα συνεργάτη ο οποίος παρακολουθεί τη ροή των ειδήσεων,.
Όλους αυτούς τους ανθρώπους για το χρόνο που δίνουν υποχρεωτικά στο blog σε καθημερινή βάση πρέπει να τους ανταμείψουμε.και για μας μια είναι η ανταμοιβή η ηθικοί και μόνο δικαίωση ότι  ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά για την ενημέρωση σας είναι για το καλό όλου του νησιού
Επίσης θα πρέπει όλοι να γνωρίζετε ότι για το
skopelosnews ένας και μοναδικός είναι ο σκοπός να υπάρχει ένα τελείως ανεξάρτητο μέσο μαζικής ενημέρωσης το ποίο θα στηρίζεται αποκλειστικά στους σκοπελίτες και στον λαό του νησιού καθώς και σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Στηρίξτε μας  σε αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger