Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΩΡΑ!


ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΈΛΟΥ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΜΈΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΜΌΛΙΣ ΒΡΈΞΕΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΏΣ ΜΕ ΥΛΙΚΈΣ ΖΗΜΙΈΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΙΚΟΔΡΌΜΙΟ ΕΠΕΣΕ Ι.Χ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα είχαμε ατύχημα και μεγάλη ταλαιπωρία και με το Παναγία Πάρου από Αγ Κων/νο . Για Μάθετε ρε παιδιά τι έγινε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.