Ετοιμάστηκε ο κόσμος τα μαγαζιά να δουλέψουν λίγο της μέρες του Πάσχα για μια μικρή ανάσα από τον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε αλλά και ο θεός είναι εναντίον μας έκτος από την κυβέρνηση .ένταξη επισκέπτες και βεβαία θα έρθουν αλλά τα μηνύματα από την ΕΜΥ δεν είναι και τόσο καλά μάλλον με σόμπες θα κάνουμε ανάσταση φέτος .τέλος πάντων έχουμε και την πρωτομαγιά βεβαία
Πατριώτες μου κουράγιο λοιπόν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.