Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΜ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ ΕΔΩ!!

ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
Το ωράριο της αγοράς στο Βόλο
Στην αύξηση της κίνησης λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα και στα «βαπτιστήρια» ποντάρουν πλέον οι έμποροι του Βόλου για να ζεστάνουν τα ταμεία τους.
Από την ερχόμενη Μ. Δευτέρα ξεκινά το εορταστικό ωράριο στην αγορά, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα εκτός από τη Μ. Παρασκευή που θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.
Στο μεταξύ σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους του Δήμου Βόλου συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της αγοράς εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας με τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας κ. Τσαμπάζη και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Πελεκάνο. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος Διοικητής του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Αγ. Νικολάου.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αγορά μας προκειμένου για το διάστημα των εορτών να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εικόνα για τους καταναλωτές και επισκέπτες.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου κατέθεσε προτάσεις για την λειτουργία της αγοράς, ζητώντας ειδικότερα την περίοδο αυτή μεγαλύτερη προσπάθεια, τόσο από τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, όσο και από τους επιχειρηματίες και τους απλούς πολίτες, ώστε η εικόνα που θα παρουσιάσει η πόλη να είναι η καλύτερη δυνατή.
Επίσης επισημάνθηκε ότι χρειάζεται πρόσθετη μέριμνα για την πάταξη του παρεμπορίου και την απομάκρυνση των παράνομων μικροπωλητών, τόσο στην κεντρική αγορά, όσο και στο παραλιακό μέτωπο, ενώ τέθηκε θέμα ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσες και συντονισμένες ενέργειες για την  επαιτεία.
Προτάθηκε τέλος η αναστολή λειτουργίας παρκόμετρων για την Μεγάλη Εβδομάδα για την διευκόλυνση των καταναλωτών και επισκεπτών της πόλης.
 
Όσον αφορά τέλος στο θέμα της καθαριότητας της αγοράς, ο ΕΣΒΝ ήδη έχει ενημερώσει τα μέλη του για την υποχρέωση που έχουν στο πακετάρισμα και συσκευασία των χαρτοκιβωτίων, πριν αυτά εκτεθούν για αποκομιδή, καθώς και στην εναπόθεση των σκουπιδιών στους κάδους μετά το κλείσιμο της αγοράς κ.α.
             
Ανοιχτά πρωί και απόγευμα
 
Το πασχαλινό ωράριο όπως αποφασίστηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου θα ισχύσει ως εξής:
 
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
 
             
ΗΜΕΡΕΣ
ΠΡΩΙ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ
8:30- 14:00
17:30 - 21:00
Μ. ΤΡΙΤΗ
8:30- 14:00
17:30 - 21:00
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ
8:30- 14:00
17:30 - 21:00
Μ. ΠΕΜΠΤΗ
8:30- 14:00
17:30 - 21:00
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
12:00 - 20:00
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ
8:30- 14:30
ΚΛΕΙΣΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ
ΑΡΓΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ
ΑΡΓΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger