Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Απόψε στο Σύνταγμα...

Σήμερα στο Σύνταγμα, στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ. με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, να δοθεί ηχηρή αγωνιστική απάντηση στην κλιμάκωση των βάρβαρων μέτρων, που ανακοίνωσε χτες η κυβέρνηση. Οι εργατοϋπάλληλοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και να διατρανώσουν: Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην πορεία πτώχευσης του λαού που οδηγούν κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ, για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Με αυτό το κάλεσμα, οι Οργανώσεις της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ οργώνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τους τόπους δουλειάς και τις...
 εργατογειτονιές, απευθύνοντας το αγωνιστικό προσκλητήριο σε κάθε εργατοϋπάλληλο, αυτοαπασχολούμενο, άνεργο, συνταξιούχο, νέο, γυναίκα, μετανάστη και αγρότη της Αττικής.
Με εξορμήσεις στα εργοστάσια, στις βιοτεχνίες, στις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και στα μικρομάγαζα, σε υπηρεσίες, νοσοκομεία, λιμάνια, στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, σε χώρους μάθησης, στις εργατογειτονιές και τους σταθμούς των τρένων, οι κομμουνιστές δε χάνουν λεπτό. Εντείνουν τη δράση τους, εμπλουτίζουν το σχεδιασμό τους με πλήθος πολιτικών εκδηλώσεων, συσκέψεων, περιοδειών και εξορμήσεων, για την επιτυχία της μεγάλης συγκέντρωσης που διοργανώνει το ΚΚΕ τη Δευτέρα, ως έναν κομβικό σταθμό στην πανελλαδική πολιτική εξόρμηση του Κόμματος, για να ανοίξει η συζήτηση με το λαό για τις αιτίες της οικονομικής κρίσης και τη διέξοδο υπέρ του λαού που προτείνει το ΚΚΕ.
Γιατί ο λαός έχει σήμερα περισσότερους λόγους από πριν για να εμπιστευτεί το ΚΚΕ, που πάντα του λέει την αλήθεια, που επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις του για την οικονομική κρίση και για τα δεινά που επιφέρει στο λαό η προσπάθεια των κομμάτων της πλουτοκρατίας να τη διαχειριστούν προς όφελός της. Οι εργατοϋπάλληλοι και τα λαϊκά στρώματα, ακόμα και αν δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, έχουν συμφέρον να το εμπιστευτούν και να το ακούσουν: Ο δρόμος των άγριων θυσιών υπέρ της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μεγάλων επιχειρηματιών δεν πρόκειται να έχει τέλος, ούτε κανένα όφελος για το λαό. Οδηγεί τα λαϊκά νοικοκυριά στη φτώχεια, έφερε την κρίση, θα φέρει νέα, ακόμα πιο βαθιά, μετά την αναιμική ανάκαμψη.
Τώρα, πιο επιτακτικά και πιο διακριτά από πριν αναδεικνύονται τα ιστορικά όρια του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Το ΚΚΕ απευθύνεται στο λαό με τις ολοκληρωμένες επεξεργασίες και τις προτάσεις του για διέξοδο υπέρ του λαού - που δημοσιεύονται στον αυριανό, «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη». Απευθύνεται πλατιά, κουβεντιάζει με το λαό, τονίζοντας ότι η λύση υπέρ των εργατοϋπαλλήλων και των λαϊκών στρωμάτων υπάρχει μόνο με λαϊκή συμμαχία, οργάνωση και ισχυρό ΚΚΕ, με στόχο ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία. Οτι για να μην πτωχεύσει ο λαός, να μην πληρώσει την κρίση και το χρέος που δημιούργησε η πλουτοκρατία, απαιτείται οργανωμένη ανυπακοή και αντεπίθεση, για τα σύγχρονα λαϊκά δικαιώματα, για λαϊκή εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger