Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Διεθνές τουριστικό συνέδριο στη Ρόδο με ρεθυμνιώτικη συμμετοχή

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Dongbei της Κίνας, το Πανεπιστήμιο του Sheffield Hallam της Μεγάλης Βρετανίας, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά, το Πανεπιστήμιο Curtin της Αυστραλίας και τη Διεθνή Ένωση Τουριστικής Πολιτικής, διοργανώνουν Διεθνές Τουριστικό Συνέδριο (International Conference on Tourism - ICOT 2011) με θέμα: «Τουρισμός σε Περίοδο Αβεβαιότητας (Tourism in an Era of Uncertainty)», στο νησί της Ρόδου. Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου έγινε χθες και θα ολοκληρωθούν στις 30 Απριλίου. 
Στη διάρκεια του συνεδρίου, ο ρεθυμνιώτης διευθυντής ξενοδοχείου Δημήτρης Μ. Καλαϊτζιδάκης παρουσιάζει το θέμα: «ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ».
Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελέσει ένα διεθνές φόρα όπου θα συναντηθούν επιφανείς ακαδημαϊκοί και κορυφαίες προσωπικότητες από φορείς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που θα εξετάσουν βέλτιστες πρακτικές, πολιτικές και στρατηγικές για τη μείωση των παραγόντων επικινδυνότητας και αβεβαιότητας που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο τουριστικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger