Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣ ΔΗΜΆΡΧΟΥΣ ΒΌΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΆΔΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΌΤΑΣΗ !

 

Την από κοινού αγορά πλοίου εξετάζουν οι δήμοι Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης

Η πρόταση της προμήθειας πλοίου, το οποίο θα εξυπηρετεί τους πολίτες του νησιού της Σαμοθράκης, αλλά και της πόλης της Αλεξανδρούπολης και θα συμβάλλει στην επικοινωνία και την ανάπτυξη των δύο περιοχών, εξετάστηκε σε κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων των δύο δήμων.
Όπως τονίστηκε στη συνεδρίαση, το πλοίο αξίας περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, θα συμβάλλει στην ενίσχυση της συγκοινωνίας της Σαμοθράκης, τόσο με την Αλεξανδρούπολη όσο και με άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Όπως έγινε γνωστό, το πλοίο έχει κατασκευαστεί το 1995, είναι τύπου Καταμαράν, χωράει περίπου 400 άτομα και 30 ΙΧ, ενώ με κάποιες μετατροπές μπορεί να εξυπηρετήσει έως τρία τουριστικά λεωφορεία.
Στη συνεδρίαση που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, τα δύο συμβούλια συμφώνησαν να επανεξετάσουν το ζήτημα αγοράς πλοίου την Παρασκευή 29 Απριλίου, οπότε και θα συνεδριάσουν εκ νέου στη Σαμοθράκη.
Μεταξύ των δημοτικών συμβουλίων, αποφασίστηκε, επίσης, η σύσταση επιτροπής για την από κοινού προβολή των δύο δήμων στα θέματα του τουρισμού και της «πράσινης» ανάπτυξης.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΤΩΝ ΕΦΟ-ΛΗΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger