Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΕΚ: Από αύριο τα εισιτήρια του τελικού




Η ΠΑΕ ΑΕΚ προμηθεύτηκε σήμερα τα 31.550 εισιτήρια, για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.
Ακολούθως οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.
«Προτεραιότητα θα έχουν για δύο ημέρες (Σάββατο 16/4 και Μ. Δευτέρα 18/4) αποκλειστικά και μόνον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας αντιστοιχούν έως δύο εισιτήρια. Για την παραλαβή του κάθε εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη και όχι φωτοτυπία του εισιτηρίου διαρκείας.

Οι κάτοχοι από επαρχία και εξωτερικό θα μπορούν να καλούν στο τμήμα εισιτηρίων την Μ. Δευτέρα 10:00-17:00, προπληρώνοντας με χρέωση πιστωτικής κάρτας και επιπλέον χρέωση 1 ευρώ ανά εισιτήριο. Τα εισιτήρια αυτά θα τα παραλάβουν την ημέρα του αγώνα (09:00-16:00) μόνο από το «aekshop» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Από την Μεγάλη Τρίτη τα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα προς όλους τους φιλάθλους από τα καταστήματα «aekshops» και το εκδοτήριο της Λ. Κύμης με εξαίρεση την Μεγάλη Τετάρτη, λόγω αγώνα μπάσκετ. Αντίστοιχα, από την Μεγάλη Τρίτη θα μπορούν οι φίλαθλοι από επαρχία και εξωτερικό που δεν έχουν διαρκείας να προμηθευτούν εισιτήρια καλώντας στο τμήμα εισιτηρίων.

Την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα του Πάσχα όλα τα κέντρα εξυπηρέτησης θα είναι κλειστά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger