Δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τον Δήμο Σκοπέλου. Στην μέτρηση που έγινε για το έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου, για τα βασικά προβλήματα που έχει η Σκόπελος , Να σημειωθεί πως το ιστολόγιο μας, παρουσιάζει μέρος της δημοσκόπησης, Όπως και ότι η συγκεκριμένη μέτρηση αποτελεί τάσεις και γνώμες συγκεκριμένης περιόδου.
| Το διπλοπαρκάρισμα | 6 (13%) |
| Η καθαριότητα | 21 (48%) |
| Ο φωτισμός του νησιού | 13 (30%) |
| Τίποτα είναι όλα μια χαρά | 8 (18%) |

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.