Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο πρώτος προϋπολογισμός της αιρετής Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εγκρίθηκε με 29 ψήφους από τους συμβούλους της παράταξης της πλειοψηφίας και τον κ. Δημ. Κουρέτα, ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2011.
«Με την ψήφιση του πρώτου προϋπολογισμού η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά ένα νέο κύκλο, έναν κύκλο χωρίς ελλείμματα, χωρίς ανεξόφλητα βάρη από το παρελθόν, χωρίς ημιτελή έργα, χωρίς νέους φόρους ή τέλη για τους Θεσσαλούς.
Ένα νέο κύκλο με ουσιαστικές, στοχευμένες παρεμβάσεις, με εισροή και αξιοποίηση πρόσθετων πόρων, με διάχυση των δράσεων σ’ ολόκληρη την Θεσσαλία, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και τις ανάγκες, την Θεσσαλία και τις αναπτυξιακές και κοινωνικές της προτεραιότητες», τόνισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κάλεσε «όλους τους συμβούλους απ’ όλες τις παρατάξεις, να στείλουμε με την ψήφο μας σήμερα επί του πρώτου προϋπολογισμού της αιρετής Περιφέρειας ένα ισχυρό μήνυμα:
Μήνυμα ενότητας,
Μήνυμα συνεργασίας,
Μήνυμα αποφασιστικότητας,
Μήνυμα διεκδίκησης με τεκμηρίωση και μαχητικότητα.
Σας καλώ να υπερψηφίσετε τον πρώτο προϋπολογισμό της αιρετής Περιφέρειας με τις επιμέρους προσεγγίσεις που έχει ο καθένας σας, έναν προϋπολογισμό που διέπεται από τις αρχές της ειλικρίνειας, της χρηστής διοίκησης, του εξορθολογισμού των οικονομικών, την προώθηση των αναγκαίων αναπτυξιακών παρεμβάσεων, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και τη στήριξη πρωτοβουλιών στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με την αποπληρωμή υποχρεώσεων του παρελθόντος και ολοκλήρωση έργων που είναι σε εξέλιξη».
ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger