Το 2011, η Ελλάδα intenţionază να ανακάμψει οικονομικά από τον τουρισμό / ΦΩΤΟ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ TV
Συνταγή Έλληνες τουρίστες για να πετάξει μαζί μας για να αφήσει την επιθυμητή σκέψη. Μόνο το καλύτερο, διότι την 1η Απριλίου και η πτήση προς την Ελλάδα θα είναι φθηνότερο. Ελληνικό Δημόσιο αποφάσισε να αυξήσει τα τέλη αεροδρομίου.
Το μυστικό της επιτυχίας για την προσέλκυση τουριστών στην Ελλάδα το 2011 είναι κατά κύριο λόγο στη μείωση των αερολιμενικών τελών, το μέτρο αυτό είχε εγκατασταθεί στις αρχές Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος.
Στη συνέχεια, τα πακέτα θα είναι φθηνότερο κατά 20% για να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες.
«Για παράδειγμα, η Σκόπελος, οι τουρίστες έχουν πληρώσει € 350 πέρυσι για μια εβδομάδα. Για την ίδια υπηρεσία φέτος θα πληρώνουν μόνο € 300", λέει ο Νίκος Diakolios, διευθυντής του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα θα επιμείνει στις συσκευασίες το 2011 και 5-7 αστέρων αποκλειστικές βίλες και ρουμανική τουρίστες σε αυτό το κεφάλαιο είναι ένα αριθμό πελατών.
Το 2010, το πιο ακριβό δυνατή διαμονή στην Ελλάδα των € 3000 ανά νύχτα και αγοράστηκε από τη ρουμανική και τα πιο ακριβά γιοτ σε $ 10.000 ανά ημέρα ήταν πάντα ενοικιάζονται από μια ρουμανική.
Από μεγάλο σαιτ του εξωτερικού συγγνώμη για την μετάφραση .αλλά ετοιμαστείτε για 50% αύξηση επισκεπτών στην σκόπελο όχι ο κόσμος βεβαία αλλά η τοπικές αρχές