Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μπράβο στον δήμαρχο Σκοπέλου αλλά …


Από την πλευρά του, δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχέλης τόνισε στο ΣΚΑΪ ότι η Σκιάθος και η Αλόνησος είχαν ηλεκτροδότηση την Τρίτη, στην Σκόπελο όμως δεν υπάρχει ακόμη ηλεκτροδότηση εκτός από κάποιους οικισμούς. «Περιμένουμε τη δέσμευση της ΔΕΗ για ηλεκτροδότηση εκ περιτροπής» σημείωσε. 

Κύριε δήμαρχε συμφωνούμε όλοι ότι μας έριξε η δέη έδωσε 24 ώρες πριν ρεύμα στην Σκιάθο και στην Αλόννησο και την σκόπελο την έγραψαν κανονικά, και με της διαμαρτυρίες  σου έδωσαν κατόπιν ρεύμα στην σκόπελο
Όπως λοιπόν κατάλαβες χρειάζεται πιο δυναμική αντιμετώπιση ,και να ξέρεις ότι και όλος ο κόσμος του νησιού θα είναι μαζί σου δεν καταλαβαίνουν αυτή η  καρεκλοκένταυροι της δέη από λόγια θέλουν πιο δυναμικές διαμαρτυρίες .τώρα τι είδους θα είναι υπάρχουν ένα καρό διαφορετικές ακόμη και ομαδικών μηνύσεων κατά της δέη είναι μια πρόταση μας και ας αφήσουν περί κακοκαιρίας και έκτακτων φαινομένων αυτά είναι για τους βλάκες και χαζούς εμείς δεν μασάμε εδώ άχυρο πρόκειται αποκλειστικά στην μη συντήρηση της γραμμής και γενικά της εγκατάλειψης οποιασδήποτε μέριμνας για τα νησιά μας το βλέπουμε αυτό κάθε καλοκαίρι με της  συνεχείς  διακοπές και αυξομείωσης του ρεύματος με αποτέλεσμα να αλλάζουμε καμένα μοτέρ εργαλεία κουζίνες κλπ όλο το καλοκαίρι τους έχουμε νταμαρτζήδες τελικά στην ζωή μας ?
Αι σιχτιρ με τους παλιό μαλ@κές
Διαβάστε τι έγινε στην Αίγινα πέρυσι το καλοκαίρι
Μηνυτήρια αναφορά εναντίον της ΔΕΗ και παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Η μηνυτήρια αναφορά ήρθε ως αποτέλεσμα της χθεσινής σύσκεψης του μεγαλύτερου επαγγελματικού φορέα του νησιού, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον για του επαγγελματίες της Αίγινας, μετά τα πολλαπλά προβλήματα που έχουν προκύψει από τις πολυήμερες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος από της ΔΕΗ. Ζητήσαμε από το πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κύριο Νίκο Γιαννούλη να μας επισκεφθεί στο ραδιοφωνικό studio του Aegina Portal, από όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


"Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, έλαβε απόφαση χθες, μαζί με τις άλλες επαγγελματικές ενώσεις να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη διαδικασία. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος σήμερα καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της ΔΕΗ και παντός υπευθύνου, ώστε να προκληθεί εισαγγελική παρέμβαση και να έρθει κλιμάκιο πολιτικής προστασίας και κλιμάκιο πραγματογνωμόνων στην Αίγινα, για να εκτιμήσει τα αίτια της ζημιάς, να κάνει αποτίμηση των διαφυγόντων κερδών και ίσως να ξεκινήσουν ανακρίσεις ώστε να βρούμε τα αίτια που βύθησαν την Αίγινα σε αυτή την καταστροφή, γιατί ουσιαστικά πρόκειται περί καταστροφής" είπε ο κύριος Γιαννούλης που συμπλήρωσε ότι "όλοι έχουμε υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά". Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας σήμερα θα παραστεί και στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Μεριστό. Θα παρουσιάσει προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όπως δήλωσε ο κύριος Γιαννούλης.

http://skopelos-news.blogspot.com/,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger