Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ελένη Φουρέιρα: Tο σχόλιο για τις φωτογραφίες δεν έγινε ποτέ

Μετά το σήριαλ με την καταγωγή, έχουμε το σήριαλ με τις πόζες του 2006... Στο επίκεντρο βρίσκεται και πάλι η Ελένη Φουρέιρα, καθώς οι φωτογραφίες που δείχνουν την μεταμόρφωσή της εξακολουθούν να απασχολούν. Κι ενώ η ίδια φέρεται να δήλωσε μέσω Twitter πως κάποιος τις επεξεργάστηκε, τώρα τονίζει πως δεν έχει προφίλ στο συγκεκριμένο site!
«Πόσο αστείο είναι αυτό που έκαναν με την φωτογραφία μου. Με έκαναν άλλον άνθρωπο. Καμία σχέση. Χα χα, ωραία θα ήμουν χοντρούλα και ασπρούλα», γράφτηκε χθες στο Twitter στο προφίλ με το όνομα Ελένη Φουρέιρα, σε άπταιστα... greeklish.

Στο ίδιο προφίλ γράφονται αναλυτικά σχόλια για τις επικείμενες εμφανίσεις της τραγουδίστριας, τα clip της και καθετί γύρω από αυτήν, ενώ έχει 1.105 άτομα που το ακολουθούν.

Η δισκογραφική εταιρεία της Ελένης, όμως, τονίζει πως πρόκειται για ψεύτικο προφίλ! «Η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει προσωπική σελίδα στο Facebook ή το Twitter, παρά μόνο ένα fanpage στο Facebook με 45.000 θαυμαστές», είπαν άνθρωποι της δισκογραφικής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που επικοινώνησε μαζί τους.

Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, για να ξέρουν και οι θαυμαστές της αν πρόκειται για την αληθινή ή την «μαϊμού» Ελένη. Πηγή: star  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger