Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Αξιος ο μισθός των δημοσιοκάφρων ….ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩ ?ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ!

Μπορεί ο Μπούλης –όπως αποκαλεί η «Ελληνοφρένεια» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προπαγάνδας- να διακρίνεται για το θράσος του και για τις απίστευτες αρλούμπες που εκστομίζει, αλλά και οι δημοσιοκάφροι που παρίστανται στο BRIEFING είναι για τα … μπάζα, για να μην τους χαρακτηρίσουμε διαφορετικά.

Είπε λοιπόν σήμερα ο Γ. Πεταλωτής απευθυνόμενος στους πολιτικούς συντάκτες: «Είναι λογικό ότι όταν υπήρχαν μίζες, όταν η Siemens έδινε μίζες σε συγκεκριμένους παράγοντες της οικονομικής και της πολιτικής ζωής, αυτές τις μίζες τις επιβαρυνόταν το ελληνικό Δημόσιο και συνεπώς ο ελληνικός λαός».

Και αφού έκανε αυτή την παραδοχή δημόσια δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοσιοκάφρος να του αποδώσει ότι το κόμμα του μαζί με την Ν.Δ καλύπτουν τους μιζαδόρους –το είδαμε στο σχετικό «πόρισμα»- και τον άφησαν να μιλάει «για μια σειρά από ενέργειες που ήδη γίνονται και κάποιες άλλες ήδη έχουν αποφασιστεί, έτσι ώστε η ζημία του ελληνικού δημοσίου από το σκάνδαλο της  Siemens να αποκατασταθεί» μπλα μπλα μπλα …

Αξιος ο μισθός των δημοσιοκάφρων ….
 από giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου