Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τορπίλες Καμμένου στη Βουλή, για την σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Δείτε το video
http://www.youtube.com/watch?v=l1vQLwzCY9s&feature=player_embedded
Toρπίλες εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγες μέρες στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και άλλες διατάξεις».
Αναφερόμενος στην έκκλησή του κ. Παπουτσή για την συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, ανέφερε: “θα ήθελα να σας θυμίσω ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Πρόεδρος τότε του ΠΑΣΟΚ και σημερινός Πρωθυπουργός ήταν εκείνος ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τις αγωνίες των Ελλήνων λιμενεργατών, κατέβηκε στον Πειραιά, συνοδευόμενος από τον τότε Νομάρχη τον κ. Μίχα, ο οποίος..
καταδικάστηκε από τον Πειραϊκό λαό, προκειμένου να ξεκινήσει τον ανένδοτο αγώνα κατά της σύναψης συμφωνίας με την COSCO. Τότε ήταν που ο κ. Μίχας, ο κομματικός σας εκπρόσωπος, ξήλωσε τα γαλόνια του κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιώς και τον έφτυσε μπροστά στις κάμερες της τηλεοράσεως.”
Ο Καμμένος αναφερόμενος στο νομοσχέδιο το αποκάλεσε κόλαση, τονίζοντας: “Και η κόλαση είναι η κατάργηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ουσιαστικά η υπαγωγή του Λιμενικού Σώματος στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι αυτό κάνετε”
Στην συνέχεια ο κ. Καμμένος τόνισε ότι,
Δεν είναι αποστολή του Λιμενικού Σώματος να μετατραπεί σε ένα ΜΑΤ των λιμανιών, διότι αυτό μόνο περιγράφετε με την έννοια της εξυπηρέτησης της ελληνικής ασφάλειας.
Τέλος αναφερόμενος στον υφυπουργό κ. Όθωνα τόνισε:
“Λοιπόν, έχετε υπόψη σας σ’ αυτήν τη θέση που είστε το εξής: Αφήστε τα «ασφαλίτικα» και πηγαίνετε να δείτε τις δικογραφίες που υπάρχουν. Ο κ. Μίχας επιτέθηκε κατά του κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιώς ενώπιον των καμερών. Αυτά, αφού θέλετε να τα δείτε, σας υπόσχομαι ότι από σήμερα στο διαδίκτυο θα σας αφιερώνονται προσωπικά και επικαλούμαι τον κύριο Υπουργό, τον κ. Παπουτσή, να απαντήσει αν είναι έτσι ή όχι.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger