Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πολύ το χάρηκα αυτό που έγινε με τον χοντρό και αντιπαθή αντιπρόεδρο της Ελληνικής κυβέρνησης στη Γαλλία.

Το περιστατικό στη Γαλλία

Πολύ το χάρηκα αυτό που έγινε με τον χοντρό και αντιπαθή αντιπρόεδρο της Ελληνικής κυβέρνησης στη Γαλλία.


(Φανταστείτε όμως που κοιμήθηκε, τι έφαγε, τί ήπιε και πόσο καλοπέρασε , κλά...ντας -το έχει κάνει και στη τηλεόραση- και κρίνοντας την "τρομοκρατική συμπεριφορά των πολιτικώς ανώριμων και αναξίων ατόμων).
Όλοι πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα!
Να δούμε θα τολμήσει ξανά να πάει κάπου παρόμοια το εθνικό "κήτος";
Τα ίδια πρέπει να κάνουμε και μεις ΕΔΩ.
Σε όλους αδιακρίτως, ΣΕ ΟΛΟΥΣ είτε είναι από την ΝΔ, είτε από το ΠΑΣΟΚ, είτε από το ΚΚΕ, είτε από τα ...υπόλοιπα.
Να μην θέλουν να βγούνε και να φανούν πουθενά τα παράσιτα. Διότι όλοι μας κοροϊδεύουν και αυτοί καλοπερνούν. Ακόμη και εκείνοι που υποτίθεται ότι μιλούν για ξεπεσμό του πολιτικού συστήματος -οι υποκριτές!!!
Και όχι μόνο αυτούς, αλλά και τα παιδιά τους στο σχολείο, και τις γυναίκες τους στα κομμωτήρια, και όπου τους βλέπουμε:σε εστιατόρια, σε ταβέρνες, σε καταστήματα, παντού.
Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει, να μην μπορούν να χαίρονται τα κλεμμένα και τα κόπια του Ελληνικού Λαού που βρίσκονται στις δικές τους τσέπες.
Να νιώσουν ότι τους συχαινόμαστε. Να καταλάβουν ότι δεν τους θέλουμε. Να προσπαθήσουν να δείξουν ότι δεν είναι καθάρματα και ότι θέλουν από ηθικά απόβλητα να γίνουν ανεκτές καταστάσεις υπό κρίση.
Σάμπως και τί άλλο μπορούμε να κάνουμε;
Δοκιμάστε το, αξίζει τον κόπο.
Φανταστείτε να πάει το παιδάκι στο σπίτι και να ρωτάει:"Μπαμπά, γιαί λένε ότι είσαι κάθαρμα -τι είναι αυτό;" "Μπαμπά μου που έχουμε βάλει τα λεφτά που έκλεψες;" "Μπαμπά, γιατί σε λένε λαμόγιο, τί είναι αυτό, θέλω κι εγώ να γίνω σαν και σένα;"
Ελάτε, με μια μικρή προσπάθεια κάτι μπορεί να γίνει.
Στα όρια της απόγνωσης από την κοροϊδία των πολιτικών...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_2196.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger