Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Είναι αλήθεια κύριε ΜΙΧΕΛΗ?

τελείωσαν η χαρές τόσο γρήγορα ?

Εμείς το αναμεταδίδουμε και περιμένουμε διαψεύσει είμαστε ελεύθερο για όλους 
Ας γράψουμε λοιπόν! Μια μέρα μόλις το νεο έτος μπήκε στο κατώφλι μας , συνεργείο νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου ( Κου Αναστασίου ) , τσιμεντόστρωνε αγροτικό δρόμο νεοεκλεγμένου Τοπικού Συμβούλου ( Κου Αδάμ ) στη Γλώσσα Σκοπέλου! Μαρτυρίες υπάρχουν κι αν θέλετε , κοπιάστε καμία βόλτα απ΄ τα χωριά αυτά για να τις ακούσετε με τα ίδια σας τ΄ αυτιά! Γιατί έγινε αυτό? Επειδή ΄΄παιζόταν΄΄ η τρίτη ψήφος για την ανάδειξη Προέδρου στην Τοπική Κοινότητα Γλώσσας. Μ΄ αυτό τον τρόπο λοιπόν , ΄΄κλείδωσε΄΄ η τρίτη ψήφος υπέρ της Κας Παπαχρήστου και η αντιπροεδρία δόθηκε στον Κο Αδάμ! Ένα απ΄ τα λίγα κι έπεται και συνέχεια...
Περιμένουμε από όλους ότι έχουν να το πουν εδώ. 
Δεν κρύβουμε τίποτα από όλους και για όλα....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να σας διαψεύσει αγαπητοί μου ο Κος Μιχελής? Οτι πήρε θέση υπέρ της Κας Παπαχρήστου? Γιατί? Η δημοκρατικές συνθήκες του ΄΄Καλλικράτη΄΄ , επέτρεπαν στον κάθε σύμβουλο να δηλώσει υποψηφιότητα Προεδρίας. Αυτό θέλησε να κάνει και η Κα Μαντά αλλά , της ΄΄έκοψαν΄΄ τα φτερά οι μη δημοκρατικές καταστάσεις!! Θέλετε κι άλλα?

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώσεων συνέχεια...Αντιπρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Σ ο Κος Αναστασίου. Τέως Τοπικός σύμβουλος επι Δημαρχίας Βασιλούδη στην αντιπολίτευση. Δεν κατάφερε όμως να φτιάξει το αποχετευτικό πρόβλημα που όντως βασανίζει τα σπίτια της οικογένείας του και κατ΄ επέκταση και της μικρής εκείνης περιοχής , όπως αυτός θα το ήθελε και θα τον συνέφερε , τεχνικά ή οικονομικά! Τώρα πιστεύουμε πως θα μπορέσει να το τακτοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αχ αυτή η προσφορά στα κοινά!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ

Powered By Blogger