Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Είναι κανένας ξενοδόχος από την Σκόπελο?

Συμμετοχή της Ελλάδας σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε Νορβηγία, Φιλανδία
Συνεχίζεται το ταξίδι του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις διεθνείς εκθέσεις. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η διεθνής έκθεση τουρισμού που έλαβε χώρα στη Νορβηγία, «Reiseliv 2011» και στην οποία, πέραν της συμμετοχής του ΕΟΤ το «παρών» έδωσε με δικό της περίπτερο “Kalimera Hellas” και η εταιρία «North Events». Οι επισκέπτες της έκθεσης, σύμφωνα με την εταιρία, υπολογίστηκαν σε περίπου 31.000 εκ των οποίων οι επαγγελματίες έφθασαν τους 7.000.
Οπως τόνισε ο Ελευθέριος Παπαδήμας επικεφαλής της «North Events» εξαντλήθηκε όλο το πληροφοριακό και διαφημιστικό υλικό από τους παρουσιαζόμενους συνεκθέτες και ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και ανακοινώθηκε η πρώτη έκδοση του περιοδικού “Kalimera Hellas” στη νορβηγική γλώσσα. Το περιοδικό θα διανέμεται στα μεγαλύτερα σημεία λιανικής της χώρας από τον Μάρτιο 2011.
Ο κ. Παπαδήμας σημείωσε ότι οι σκανδιναβικές αγορές είναι πολύ σημαντικές για τον ελληνικό τουρισμό και ζήτησε την περαιτέρω συνεισφορά της θεσμικής ηγεσίας του τουρισμού στις συγκεκριμένες αγορές.
Επόμενος σταθμός για την ελληνική παρουσία ήταν η διεθνής έκθεση τουρισμού της Φιλανδίας, στην οποία η «North Events» ήταν η μόνη ελληνική εκπροσώπηση με την διανομή των free press περιοδικών για τον ελληνικό τουρισμό “Kreikka 2011”, όπως είπε ο κ. Παπαδήμας, ο οποίος μάλιστα στηλίτευσε την επιλογή του ΕΟΤ να αναβάλλει την τελευταία στιγμή την εκεί παρουσία του.
Καληνύχτα Σκόπελο....  το περιοδικό “Kalimera Hellas” γράφει καθόλου για την σκόπελο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger